Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Sorescu şi Drăguş s-au distrat cu Besiktas şi au marcat două goluri superbe la primul meci după plecarea lui Şumudică

VIDEO | Sorescu şi Drăguş s-au distrat cu Besiktas şi au marcat două goluri superbe la primul meci după plecarea lui Şumudică
Comentarii

Gaziantep s-a impus cu scorul de 2-0 pe terenul propriu în faţa celor de la Besiktas, la primul meci fără Marius Şumudică pe banca echipei din sudul Turciei.

Denis Drăguş şi Deian Sorescu au fost marcatorii gazdelor la partida cu echipa de pe locul patru din Turcia. Florin Niţă a fost şi el la post şi a reuşit să apere penalty-ul acordat oaspeţilor pe finalul partidei şi să ţină intactă poarta echipei antrenate de Selcuk Inan.

Cu victoria de luni seara, Gaziantep a urcat pe locul 15, cu 31 de puncte, în timp ce Besiktas e pe patru, cu 46 de puncte.

Denis Drăguş a marcat un gol fantastic pentru Gaziantep pe finalul partidei cu Besiktas. Golul de 2-0 al gazdelor a venit după o acţiune superbă a atacantului român, la 16 metri, care înscrie cu un şut la colţul lung.

VIDEO cu golul lui Drăguş

În minutul nouă al partidei de la Gaziantep, fosta echipă a lui Marius Şumudică a recuperat un balon, iar Deian Sorescu a finalizat o acţiune-fulger, în care  trupa lui Fernando Santos a fost spectatoare.

Sorescu l-a învins cu un şut din careu pe Gunok şi a ajuns la două reuşite stagionale. Este primul meci al lui Selcuk Inan pe banca lui Gaziantep. Niţă, Sorescu, Maxim şi Drăguş au început toţi meciul din postura de titulari.

Înaintea partidei, Besiktas ocupa locul 4, iar Gaziantep era pe 18, prima poziţie ce retrogradează în liga secundă.

  • VIDEO cu golul lui Sorescu

Afla mai multe despre: deian sorescugaziantepbesiktas 

viewscnt
Articole similare