Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Chiricheş, încurajat la primul meci din 2024. Cum ”poate să păcălească lunile de absenţă” în duelul cu Farul: ”Nu îi va fi greu” | EXCLUSIV

Chiricheş, încurajat la primul meci din 2024. Cum ”poate să păcălească lunile de absenţă” în duelul cu Farul: ”Nu îi va fi greu” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Farul Constanţa şi FCSB este ultimul meci al acestei etape din play-off-ul Superligii României. Iar liderul la zi al campionatului a pregătit câteva surprize în echipa de start, surprize pe care Nicolae Dică, fostul antrenor al roş-albaştrilor, le-a analizat în direct.

Farul Constanţa şi FCSB se întâlnesc în cadrul etapei a doua din play-off-ul Superligii României.

Este un duel între campioana în exerciţiu a României şi liderul la zi din Superligă. Iar în echipa de start a FCSB, antrenorul Elias Charalambous a preferat să-l introducă şi pe Vlad Chiricheş, la prima sa apariţie în 2024 într-un meci oficial.

Fundaşul central a revenit după o lungă şi anevoioasă accidentare, una suferită în eşecul cu UTA Arad din campionat (1-2), din data de 28 august 2023.

De asemenea, din primul ”11” al FCSB-ului lipseşte Octavian Popescu, obişnuitul fotbalist de under al roş-albaştrilor. Pentru duelul cu Farul, Eduard Radaslavescu a fost jucătorul de regulă al echipei.

”Pe Radaslavescu nu-l joacă pe poziţia lui. E jucător de zonă centrală, nu e un mijlocaş de bandă. Tavi e jucător de perspectivă. A demonstrat că poate fi un jucător important pentru echipă. 

E adevărat că acum nu trece prin cea mai bună formă. În duelurile unu contra unu este foarte bun. Când eram acolo (n.r. la FCSB) se antrena foarte bine, nu ştiu cum e acum”, a declarat Dică, la Orange Sport.

Referitor la revenirea lui Vlad Chiricheş în primul ”11” a FCSB-ului, Nicolae Dică a comentat în felul următor: 

”Fundaşii centrali aleargă, de regulă, cel mai puţin într-o echipă, între 9 şi 10 kilometri. E un jucător cu experienţă, e clar că ştie cum să gestioneze. Nu îi va fi greu din acest punct de vedere.

Ar fi fost mai greu dacă era mijlocaş sau jucător de atac. Dar pe poziţia lui eu zic că poate să păcălească aceste patru-cinci luni de absenţă.

Ngezana poate să-l dubleze pentru că are viteză mai bună. Chiricheş cu experienţa pe care o are le dă încredere şi celorlalţi jucători”, a completat expertul Orange Sport.

Echipele de start din Farul - FCSB:

  • Farul: Buzbuchi - Popescu, Larie, Henrique, Dussaut - Ganea, Queiros, Grameni - Deaconu, Munteanu, Cojocaru
  • Rezerve: Musat, Boli, Kiki, Dănuleasa, Grosu, Nedelcu, Casap, Budescu, Popescu, Stoian, Rivaldinho, Grigoryan
  • FCSB: Târnovanu - Creţu, Ngezana, Chiricheş, Radunovic - Lixandru, Şut, Olaru - Radaslavescu, Băluţă, Coman
  • Rezerve: Udrea, Vlad, Dawa, Haruţ, Oct. Popescu, Miculescu, Pandele, Antwi, Toma, Alhassan, Popa

Afla mai multe despre: fcsbsuperligafarul fcsbnicolae dica 

viewscnt
Articole similare