Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A revenit Chiricheş. Cu fundaşul central căpitan, FCSB a remizat în amicalul cu o echipă din Liga 2

A revenit Chiricheş. Cu fundaşul central căpitan, FCSB a remizat în amicalul cu o echipă din Liga 2

FCSB

Comentarii

FCSB a disputat şi ea un meci amical în pauza destinată echipelor naţionale. Liderul din Superliga României a făcut egal cu o formaţie din Liga 2.

Veste uriaşă pentru FCSB. Chiricheş a revenit pe teren

FCSB a disputat o partidă de verificare în compania celor de la Gloria Buzău, ocupanta locului 4 din Liga 2, partidă ce s-a terminat la egalitate, scor 1-1.

Meciul amical a avut loc în baza roş-albaştrilor din Berceni. Antrenorul Elias Charalambous a trimis în teren o echipă destul de competitivă, ţinând cont şi de absenţele date de jucătorii plecaţi la echipele naţionale.

Gloria Buzău a deschis scorul în minutul 7, prin Matei Tănasă, jucător împrumutat chiar de la FCSB, iar egalarea a venit în minutul 41, golul bucureştenilor fiind marcat de David Miculescu.

În garnitura de start a liderului din Superliga României s-a regăsit şi Vlad Chiricheş, cel care a revenit după o lungă şi anevoioasă accidentare, una suferită în eşecul cu UTA Arad din campionat (1-2), din data de 28 august 2023.

Experimentatul fundaş central în vârstă de 34 de ani a purtat banderola de căpitan şi a făcut cuplu în centrul defensivei cu camerunezul Joyskim Dawa.

Echipa de start folosită de FCSB: Vlad - Creţu, Dawa, Chiricheş, Panţîru - Ov. Popescu, Alhassan, Radaslavescu - Antwi, Miculescu, Oct. Popescu.

În acest sezon, Vlad Chiricheş a jucat în şapte partide pentru FCSB în toate competiţiile, dintre care patru în campionat şi trei în preliminariile Conference League.

Afla mai multe despre: fcsbvlad chirichesamical fcsb 

viewscnt
Articole similare