Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vlad Chiricheş a vrut să se retragă şi a spus cine l-a întors din drum: "Cum să renunţi aşa uşor? Mi-a dat curaj" | EXCLUSIV

Vlad Chiricheş a vrut să se retragă şi a spus cine l-a întors din drum: "Cum să renunţi aşa uşor? Mi-a dat curaj" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Vlad Chiricheş (34 de ani) fost întors din drumul retragerii din activitate. După ultima accidentare suferită la FCSB, "Chiri" a vrut să agaţe ghetele în cui pentru a nu mai trece prin tot ce înseamnă procesul de recuperare, dar a spus cine l-a convins să lupte pentru a reveni pe gazon.

Într-un interviu exclusiv acordat Orange Sport, Vlad Chiricheş, revenit la FCSB în vară după 10 ani, a vorbit despre momentul când era decis să se retragă din activitate. Fundaşul central s-a accidentat în etapa a 7-a din Superligă, într-o înfrângere cu UTA, iar de atunci nu mai jucat.

"Chipciu mi-a dat curaj!". Vlad Chiricheş a spus totul despre momentul în care a fost la un pas să se retragă

Totuşi, Chiricheş se pregăteşte să revină pe teren, iar în etapa a 2-a din play-off-ul Superligii ar putea apărea în echipa "roş-albaştrilor". Fundaşul central a spus că Alexandru Chipciu l-a convins să nu se mai retragă şi să continue lupta pentru a reveni după încă o accidentare musculară în urma căreia a avut, în cele din urmă, nevoie de operaţie.

Chiricheş a spus că Alexandru Chipciu, fostul său coleg de la FCSB, i-a dat curaj să meargă mai departe. În plus, familia a fost, la rândul ei, un factor de motivaţie pentru fostul jucător de la Tottenham sau Napoli. Soţia şi copiii săi au contat, de asemenea, decisiv în decizia pe care a luat-o.

"Am avut momente când am spus că nu mai merge, dar o persoană pe care o ţin minte acolo că m-a înţepat şi mi-a dat curajul să merg mai departe. A fost Chipciu, mi-a spus 'Cum să renunţi aşa uşor?'. Mi-a dat imboldul asta să merg mai departe. În ultima perioada mă gândesc că mi ar plăcea să mă vădă jucând, la un nivel foarte bun şi îţi dai seama că îi fac mândri şi eu mă simt foarte bine să-i vad că se mândresc cu tatăl lor.

Am avut două zile grele în care am spus 'Gata, nu mai merge, nu mai vreau'. I-am văzut şi pe cei din familia mea, soţia îmi spunea 'Nu ştiu, gândeşte-te mai bine, nu cred că e momentul să spui lucrurile astea'. Asta m-a ajutat că alea 2 zile grele să o rumeg bine şi să iau decizia cea mai bună, să lupt. După perioada când am încercat să revin fără intervenţie şi încă am avut dureri am avut două zile mai grele.

Mă pregătesc de ceva săptămâni bine cu echipa, mă simt foarte bine, am forţă, putere", a declarat Vlad Chiricheş, pentru Orange Sport.

Vlad Chiricheş a jucat şapte meciuri (518 minute) în toate competiţiile sezonului la FCSB, fără gol sau pasă decisivă.

Afla mai multe despre: vlad chirichesfcsbalexandru chipciuaccidentarereveniresuperliga 

viewscnt
Articole similare