Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Perlă" la FCSB, sub comanda lui Charalambous şi Pintilii. MM confirmă: "E jucătorul nostru din vară" | EXCLUSIV

"Perlă" la FCSB, sub comanda lui Charalambous şi Pintilii. MM confirmă: "E jucătorul nostru din vară" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

În direct la Orange Sport, Mihai Stoica a confirmat revenirea lui Alexandru Musi (19 ani) la FCSB din vară, după împrumutul de la Petrolul Ploieşti, unde va juca până la finalul sezonului. Astfel, Elias Charalambou şi Mihai Pintilii, antrenorii FCSB, vor avea o nouă "perlă" sub comandă.

Împrumutat de FCSB la Petrolul, în vară, pentru a prinde minute, Alexandru Musi a avut parte de un sezon bun alături de formaţia de pe "Ilie Oană", astfel că este aşteptat sub comanda lui Mihai Pintilii şi Elias Charalambous, după ce a luat ochii staffului "roş-albaştrilor" cu prestaţiile sale.

Charalambous şi Pintilii vor avea o nouă "perlă" sub comandă, la FCSB. Mihai Stoica: "Musi va fi jucătorul nostru din vară"

Mihai Stoica, preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB, a confirmat revenirea lui Alexandru Musi la FCSB şi a spus de ce, când a plecat, în contractul de împrumut dintre cele două echipe a fost pusă o clauză pentru ca fotbalistul să nu joace împotriva echipei de care aparţine.

"Sunt şi cluburi mari care fac greşeli. Pe Bayern Munchen s-ar putea să o coste campionatul faptul că l-a lăsat pe Stanisic împrumut la Bayer Leverkusen şi el a deschis scorul în meciul cu Leverkusen, pentru Leverkusen. Dar, mă rog, astea sunt alte probleme. Nu e logic să fereşti un jucător care a semnat cu o echipă? De ce să joace împotriva echipei respective?

Nici noi nu-l lăsăm pe Musi, nu mi se pare normal ca Musi să joace împotriva intereselor lui. Că Musi, din vară, va fi jucătorul nostru. Astea sunt nişte chestii pe care le faci pentru jucător, în primul rând. Rapid a avut alte idei, l-a lăsat pe (n.r. împrumutat la UTA) Micosvchi să joace", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Eligibil fiind pentru regula U21, aşa cum o va ajuta şi pe FCSB în sezonul viitor, Alexandru Musi a jucat 31 de meciuri (2309 minute) în toate competiţiile sezonului la Petrolul, timp în care a marcat de cinci ori şi a livrat trei pase decisive pentru colegii săi.

  • 500.000 de euro este cota de piaţă a lui Alexandru Musi în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: alexandru musifcsbmihai stoicafcsbsuperligaalexandru musi fcsbfcsb alexandru musi 

viewscnt
Articole similare