Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Hagi este pe locul doi!” Cine e cel mai mare fotbalist alături de care a jucat Florin Răducioiu | EXCLUSIV

„Hagi este pe locul doi!” Cine e cel mai mare fotbalist alături de care a jucat Florin Răducioiu | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Florin Răducioiu a fost invitat la emisiunea „Întrebaţi şi voi” de pe canalul de YouTube al Orange Sport.

Florin Răducioiu a numit cel mai mare fotbalist alături de care a evoluat în carieră

Întrebat despre cel mai bun coleg pe care l-a avut vreodată, fostul nostru mare atacant l-a amintit pe Franco Baresi, nimeni altul decât unul dintre cei mai mari fundaşi din istoria fotbalului. Răducioiu a fost coleg cu apărătorul italian la AC Milan, în perioada 1993-1994. Timpul petrecut alături de legendarul fundaş l-a convins pe român să-l pună pe primul loc în acest top.

Pe locul secund se află Gică Hagi, fotbalist pe care Răducioiu îl pune înaintea lui Dejan Savicevic, un alt fotbalist legendar alături de care a evoluat la AC Milan.

„Cel mai mare fotbalist alături de care am jucat este Franco Baresi. Hagi ar fi pe locul doi, imediat după Baresi. N-am jucat cu Van Basten, că altfel era şi el pe listă. Îl pun pe Hagi înaintea lui Savicevic. Amândoi au fost fantastici.

Savicevic însă nu a reuşit ce a făcut Hagi la Campionatul Mondial, mă refer aici la golurile lui Hagi, execuţiile lui. Baresi este însă primul dintre toţi, pe el îl pun pe primul loc”, a spus Florin Răducioiu la Orange Sport.

Materia la care Răducioiu făcea senzaţie la scoală: „Aveam 10 pe linie, vă arăt carnetul!” | EXCLUSIV

Printre multe subiecte abordate, fostul mare atacant a fost întrebat şi despre materia sa preferată de la şcoală. Răducioiu a povestit că era foarte bun la limbile străine, motiv pentru care avea 10 pe linie la germană.

Nu doar la limba lui Goethe sau Mozart a făcut senzaţie fostul internaţional, ci şi la limba franceză, el având o atracţie pentru tot ce însemna limbă străină.

„Eram cel mai bun la germană, aveam 10 pe linie. La germană şi la franceză eram cel mai bun, la limbile străine în general. Am şi carnetul, o să vi-l arăt dacă vreţi, să vedeţi că nu mint!”, a spus Florin Răducioiu la Orange Sport, în cadrul emisiunii „Întrebaţi şi voi”.

Afla mai multe despre: florin raducioiugica hagifranco baresiac milan 

viewscnt
Articole similare