Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | ”Guendouzi de România” l-a impresionat pe Gică Hagi! ”Regele” pregăteşte un nou transfer

BREAKING | ”Guendouzi de România” l-a impresionat pe Gică Hagi! ”Regele” pregăteşte un nou transfergalerie foto

Fotbal

Comentarii

Jucătorii celor de la Farul Constanţa au profitat de pauza internaţională şi au jucat o partidă de verificare, marţi, pe terenul celor de la Dunărea Călăraşi, formaţie aflată în Liga 3.

Gazdele au reuşit să se impună, surprinzător, scor 4-3, însă, la final, cel mai câştigat părea tot managerul tehnic al formaţiei învinse, Gheorghe Hagi.

Gheorghe Hagi, impresionat de puştiul de 16 ani

Dincolo de aspectul fizic, al unui antrenament reuşit, Gică Hagi a avut surpriza de a găsi la Dunărea Călăraşi un jucător de doar 16 ani care reale calităţi.

Imediat după joc, la interviurile acordate jurnaliştilor, ”Regele” a recunoscut că tânărul mijlocaş al celor de la Dunărea, Rareş Coman, născut pe 1 ianuarie 2008, s-a descurcat foarte bine împotriva echipei sale şi chiar este impresionat.

Da, am remarcat un copil născut în 2008 (n.r. - Rareş Coman). La mijloc. Eu mă uit la cei tineri. A muncit, a jucat bine”, a declarat Gică Hagi, la finalul jocului cu Dunărea Călăraşi.

Aşadar, la cum îl cunoaştem pe Gică Hagi, atunci când îi place foarte mult un jucător tânăr, face tot posibilul să-l aibă sub ”baghetă”. Aşadar, Rareş Coman are toate şansele de a lua drumul ”litoralului” în perioada următoare.

Rareş Coman a evoluat 62 de minute în partida amicală de la Călăraşi, şi s-a descurcat excelent. A arătat multă dezinvoltură în joc, dăruire, curaj, învăluite de o tehnică în regim de viteză foarte bună pentru vârsta sa.

Tânărul fotbalist are o frizură interesantă, care aduce aminte de mijlocaşul francez al celor de la Lazio Roma, Matteo Guendouzi, sau chiar de legendarul belgian Marouane Fellaini.

  • Gică Hagi este foarte bine cunoscut pentru ochiul ”fin”. Aşa i-a descoperit, în timp, pe Gabi Torje, Arda Turan sau zeci de jucători promovaţi de la Academie, ajunşi în Superligă şi în străinătate.

Talentul lui Rareş Coman nu a fost trecut cu vederea nici de selecţionerul României U16, Nicolae Grigore, care l-a utilizat pe jucătorul Dunării în partidele pe care ”tricolorii” le-au câştigat împotriva Franţei, în luna martie, în două confruntări amicale jucate la Clairefontaine (Franţa).

Rareş Coman este om de bază pentru Dunărea în Liga 3, acolo unde echipa se luptă la promovarea în eşalonul secund. Formaţia din Călăraşi este pe locul 2, la patru puncte în spatele celor de la CS Afumaţi.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: rares comangica hagidunarea calarasi 

viewscnt
Articole similare