Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Nici titlul nu-i salvează. Doi jucători, daţi afară de Becali de la FCSB

BREAKING | Nici titlul nu-i salvează. Doi jucători, daţi afară de Becali de la FCSB

FCSB

Comentarii

FCSB este foarte aproape de primul titlu câştigat în ultimii nouă ani, iar acum oficialii roş-albaştrilor pregătesc lotul pentru sezonul următor, când echipa poate juca în preliminariile Ligii Campionilor.

FCSB a încheiat dezastruos sezonul regulat, fiind învinsă cu 4-0 de marea rivală Rapid. Însă startul play-off-ului a fost perfect pentru vicecampioana României. Echipa lui Elias Charalambous a profitat de înfrângerile suferite de contracandidatele în cursa pentru titlu, Rapid şi CFR Cluj, a câştigat meciul cu Sepsi şi s-a distanţat la şapte şi opt puncte faţă de cele două rivale în fruntea clasamentului.

Astfel, cu nouă etape rămase de disputat până la finalul sezonului, FCSB a făcut un nou pas uriaş în cursa pentru titlu. În aceste condiţii, în speranţa că echipa va câştiga Superliga, oficialii echipei au început deja pregătirea lotului pentru preliminariile Champions League.

Becali renunţă la doi jucători de la FCSB

Pe lângă transferurile pe care le conturează, Gigi Becali urmează să se şi despartă de mai mulţi jucători. Conform prosport.ro, cu un salariu uriaş pentru nivelul Superligii şi fără meci jucat din luna august, Vlad Chiricheş este primul nume trecut de latifundiarul din Pipera pe lista neagră. 

Patronul FCSB-ului i-a oferit, însă, fundaşului central varianta de a rămâne în staff-ul tehnic al echipei.

În aceeaşi situaţie se află şi Ionuţ Panţîru. Fundaşul stânga a fost măcinat de probleme medicale în ultimele sezoane, iar în actuala stagiune are doar 20 de minute jucate în toate competiţiile.

Panţîru urmează să se despartă de FCSB în vara acestui an.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare