Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Arina Sabalenka, după moartea lui Konstantin Koltsov: „Este o tragedie inimaginabilă!” Cei doi nu mai formau un cuplu

Arina Sabalenka, după moartea lui Konstantin Koltsov: „Este o tragedie inimaginabilă!” Cei doi nu mai formau un cuplu

Tenis

Comentarii

Arina Sabalenka a avut pe Instagram o primă reacţie, miercuri seară, după moartea lui Konstantin Koltsov, survenită luni la Miami. Jucătoarea belarusă a vorbit despre o "tragedie inimaginabilă" şi a confirmat că ea şi Konstantin Koltsov nu mai formau un cuplu.

Arina Sabalenka a oferit prima reacţie după moartea lui Konstantiv Koltsov

Jucătoarea din Belarus a explicat ce simte în aceste momente, dar a ţinut şi să precizeze că nu mai forma o relaţie cu Konstantin Koltsov.

"Moartea lui Konstantin este o tragedie inimaginabilă şi chiar dacă nu mai eram împreună, inima mea este frântă. Vă rog să respectaţi intimitatea mea şi a familiei sale în aceste momente dificile", a scris ea la Instagram Story.

Arina Sabalenka urmează să debuteze vineri, în turul doi la Miami, când va evolua cu spaniola Paula Badosa, una dintre cele mai bune prietene ale sale din circuit.

Moartea fostului jucător de hochei pe gheaţă din NHL Konstantin Koltsov, iubitul jucătoarei belaruse de tenis Arina Sabalenka, este tratată ca o "aparentă sinucidere", a anunţat, marţi, poliţia din Miami-Dade.

Konstantin Koltsov, care a jucat în NHL, campionatul nord-american de hochei pe gheaţă, a avut trei copii cu soţia sa, Iulia, de care a divorţat în 2020, înainte de a începe o relaţie cu Arina Sabalenka.

El avea 42 de ani.

Afla mai multe despre: arina sabalenkakonstantin koltsovtenis 

viewscnt
Articole similare