Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Cum e viaţa în România?” Elias Charalambous şi-a exprimat opinia despre ţara noastră

„Cum e viaţa în România?” Elias Charalambous şi-a exprimat opinia despre ţara noastră

FCSB

Comentarii

Elias Charalambous, antrenorul de la FCSB, a vorbit despre viaţa sa din România.

„Cum e viaţa în România?” Elias Charalambous şi-a exprimat opinia despre ţara noastră

Deşi este departe de familia sa din Cipru, tehnicianul a recunoscut că îi place foarte mult în ţara noastră, motiv pentru care este hotărât să continue aventura de la FCSB, cu speranţa că va reuşi să-şi îndeplinească obiectivele. 

„Este foarte interesant aici. Ştiţi că familia mea nu este aici cu mine, aşa că am decis să locuiesc la baza noastră. Locuiesc aici, în spaţiul ăsta foarte calm, cu o viaţă foarte calmă. Mă duc la antrenamente, am biserica aici. Câteodată mă duc să văd copii pe la meciuri.

Viaţa mea este în general la bază, aşa că sunt foarte liniştit. Încep să înţeleg că trebuie să apreciem mai mult în viaţă lucrurile mici. Din păcate, în anii ăştia pe care îi trăim, câteodată uităm de lucrurile mici şi frumoase ale vieţii, iar acest an aici m-a făcut să le apreciez.

Îmi lipsesc doar soţia şi copiii, dar încercăm să ne vedem cât mai des posibil”, a spus Elias Charalambous, potrivit gsp.ro.

OUT de la FCSB! Favoritul lui Becali s-a rupt şi ratează meciurile cu Farul şi Craiova. Când va reveni

Luis Phelipe, transferat în iarnă de la Poli Iaşi, este suspect de ruptură musculară, iar perioada sa de recuperare ar dura cel puţin o lună de zile. Astfel, sunt şanse foarte mici ca brazilianul să fie pe teren la derby-ul cu Universitatea Craiova de etapa viitoare, potrivit Fanatik.

Vestea vine foarte prost pentru liderul din Superligă, mai ales că şi Ovidiu Popescu s-a accidentat recent şi nu va putea evolua nici el cu Farul Constanţa, duminică, de la 21:00.

FCSB este lider detaşat în play-off-ul din Superliga României, cu 35 de puncte, dar seria de accidentări ar putea pune în pericol şansele la titlu.

500.000 de euro este cota de piaţă a lui Luis Phelipe, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com

Afla mai multe despre: elias charalambousfcsbsuperliga 

viewscnt
Articole similare