Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolo Napoli, încotro? Conducerea Craiovei a decis. Care este viitorul antrenorului italian

Nicolo Napoli, încotro? Conducerea Craiovei a decis. Care este viitorul antrenorului italian

FC U Craiova

Comentarii

Adrian Mititelu Junior a ţinut o conferinţă de presă după meciul pierdut de FCU Craiova la Galaţi şi a vorbit şi despre antrenorul Nicolo Napoli.

FCU Craiova 1948 a pierdut cu Oţelul Galaţi, pe teren propriu, scor 1-2, într-un meci din etapa a doua a play-out-ului Superligii.

Golurile au fost marcate de Bauza ’39 pentru gazde şi Cisoti ’17 şi Cisse ‘52 pentru oaspeţi. În minutul 30, oaspeţii au ratat un penalty prin Cisoti.

Imediat după meci, Adrian Mititelu a intrat în vestiarul echipei pentru o lungă şedinţă şi a cerut explicaţii pentru situaţia complicată în care a ajuns gruparea din Bănie.

Ce jucători de la FCU Craiova au fost vizaţi în mod direct de către conducere

Adrian Mititelu Junior a explicat ce s-a discutat între patru ochi după eşecul cu Oţelul, dar a precizat şi care este viitorul antrenorului Nicolo Napoli.

”Nu au câştigat nici măcar un duel azi. Ne-a bătut o echipă cu un buget jumătate din al nostru. Asta arată că gândurile lor sunt în altă parte. Poate la plecare, dar le-am spus foarte clar şi răspicat că ei vor rămâne la această echipă. Dacă îşi făceau vreun gând de plecare la vară, se înşală amarnic.

Napoli continuă. Avem un nucleu de jucători care se află deja de trei ani la echipă. E clar că problema nu mai ţine de antrenor sau preparator fizic, ci şi la jucători, de felul cum se antrenează. Această posibilă retrogradare le afectează şi lor cariera. Le-am explicat şi lor.

Am muncit atât de mult în 2017 să ducem această echipă în Liga 1 şi să facem performanţă, iar acum trebuie să explicăm de ce nişte fotbalişti cu atât talent şi calitate ajung să nu mai poată da două pase.

Unii jucători nu se antrenează cum trebuie. Nu este nici vina patronului, nici a antrenorului. Înşală fizicul, pe româneşte. Jucătorii nu mai dau randament, nu mai au tărie, nu mai dau 100%. Încercăm să reparăm lucrul acesta, care s-a întâmplat în ultimele luni.

De ce Chiţu, care a dat 10 goluri în prima parte de campionat, nu mai înscrie? De ce doar Bauza joacă fotbal pe teren? De ce Baeten nu mai reacţionează pe teren? Răspunsul este lipas de antrenament, lipsa lor de motivaţie.

Jucătorii s-au culcat pe o ureche. Au crezut că doar din talent pot să facă performanţă. S-au înşelat. Doar din muncă se poate. Măsurile vor fi confidenţiale. Jucătorii care ne-au adus în această situaţie tot ei o să ne şi scoată. Trebuie! Eu cred în ei”, a declarat Mititelu Jr.

FCU Craiova ocupă locul 8 din 10 în play-out, cu doar 16 puncte acumulate. Doar Dinamo şi Botoşani sunt clasate sub Craiova.

Afla mai multe despre: fcu craiovaadrian mititelu juniornicolo napolisuperliga 

viewscnt
Articole similare