Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sfatul pe care Şut i l-a dat lui Radaslavescu, după momentul stânjenitor din minutul 28: "Pe viitor, trebuie să facă asta"

Sfatul pe care Şut i l-a dat lui Radaslavescu, după momentul stânjenitor din minutul 28: "Pe viitor, trebuie să facă asta"

FCSB

Comentarii

Adrian Şut a marcat unicul gol al victoriei obţinute de FCSB, scor 1-0, în deplasarea de la Farul.

Marcatorul FCSB-ului a vorbit şi despre situaţia lui Radaslavescu. Tânărul mijlocaş a fost înlocuit în minutul 28 al partidei de la Ovidiu, iar Adrian Şut a dezvăluit ce sfat i-a dat acestuia.

"Ne-am îndeplinit obiectivul, am luat cele trei puncte, suntem foarte fericiţi. La gol, a fost o fază pe care o tot pregătim, Coman a executat perfect, eu doar am ţinut capul şi a venit golul. Chiar dacă n-am făcut un meci foarte bun, am avut acest gol, am mai avut un gol anulat greşit, cred că trebuia lăsată faza şi analizată la VAR.

Cu U Craiova, va fi un meci frumos, se întâlnesc două echipe foarte ofensive, acum ne vom ocupa şi de acest meci cu ei. L-am încurajat pe Radaslavescu, trebuie să ridice capul, să treaca peste aceste momente, iar pe viitor să ne ajute şi mai mult" , a declarat Adrian Şut.

Farul - FCSB 0-1

FCSB a învins-o, duminică seara, în deplasare, scor 1-0, pe Farul Constanţa, în etapa a doua din play-off-ul Superligii.

Vlad Chiricheş a revenit pe teren după o absenţă de şapte luni. Ultimul său meci a fost jucat la 28 august 2023, în deplasare, la Arad, cu UTA. Prima repriză nu s-a remarcat prin ocazii mari, ci prin schimbarea lui Radaslavescu, după nici o jumătate de oră de joc.

În repriza secundă, Ngezana s-a accidentat şi a fost aproape de autogol în minutul 57, când a deviat o centrare, iar Târnovanu a scos de sub bară.

Portarul oaspeţilor a mai avut o intervenţie bună în minutul 68, pentru ca două minute mai târziu să se desfăţoare o fază controversată. Octavian Popescu a căzut, arbitrul Marcel Bîrsan a oprit jocul când Florinel Coman trimitea în plasă, dar arbitrul i-a acordat cartonaş galben lui Octavian Popescu, pentru simulare.

Oaspeţii au înscris în minutul 82, când Florinel Coman a executat un corner, iar Adrian Şut a deschis scorul.

În clasament, FCSB are 38 de puncte, cu şapte peste ocupanta locului secund, Universitatea Craiova. Farul este pe locul 5, cu 25 de puncte.

  • FARUL: Buzbuchi – Larie, Diogo Queiros (Nedelcu 84), Gustavo Marins (Kiki 76) – M. Popescu, Cr. Ganea, Grameni, Dussaut – R. Deaconu (Grigoryan 52), L. Munteanu (Budescu 84), I. Cojocaru (Rivaldinho 84). ANTRENOR: Gică Hagi.
  • FCSB: Târnovanu – V. Creţu (Antwi 46), Ngezana (Dawa 57), Chiricheş, Radunovic – Lixandru (Alhassan 78), Ad. Şut, Olaru – Radaslavescu (Oct. Popescu 29), Al. Băluţă (Miculescu 78), Fl. Coman. ANTRENOR: Elias Charalambous.

Afla mai multe despre: sutfcsb 

viewscnt
Articole similare