Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Haos la U Craiova! Nicolae Dică îl înţeapă pe Mititelu: ”Aşa e când ai relaţie directă cu jucătorii” | EXCLUSIV

Haos la U Craiova! Nicolae Dică îl înţeapă pe Mititelu: ”Aşa e când ai relaţie directă cu jucătorii” | EXCLUSIV

FC U Craiova

Comentarii

FCU Craiova 1948 a pierdut cu Oţelul Galaţi, pe teren propriu, scor 1-2, într-un meci din etapa a doua a play-out-ului Superligii.

Reacţia lui Dică după ce U Craiova a ajuns în subsolul clasamentului

Golurile au fost marcate de Bauza ’39 pentru gazde şi Cisoti ’17 şi Cisse ‘52 pentru oaspeţi. În minutul 30, oaspeţii au ratat un penalty prin Cisoti.

Oţelul s-a impus cu 2-1 pe terenul lui FCU Craiova. Adrian Mititelu (56 de ani) şi-a băgat echipa în şedinţă imediat după meci. Discuţia a durat 45 de minute.

La scurt timp, Adrian Mititelu Jr. a ţinut şi o conferinţă de presă şi a dezvăluit ce s-a discutat cu uşile închise în vestiarul FCU Craiova.

Nicolae Dică a rezistat doar o lună pe banca celor de la FCU Craiova. Dică a urmărit situaţia în care a ajuns Craiova şi nu a uitat de cum a fost îndepărtat din Bănie. 

Nicolae Dică: ”Când ai relaţie directă cu jucătorii ajungi la treaba asta,. Când nu ai încredere în ce face antrenorul, preparatorul fizic. Când te iei după jucători se ajunge aici. Luaţi-i pe jucători şi puneţi să fac un ciclu săptâmănal, câţi dintre ei pot?

(n.r. crezi că Mititelu va învâţa ceva?) Când îl ai pe Sidibe, Beaten, şi joci cu Dragu. Pe cei doi îi ţii pe bancă şi după te miri că n-ai câştigat jocul. Jucătorii ar trebuie să se unească, acum trebuie să arate ei că au valoare!”.  

Basarab Panduru: ”Nu cred că va învăţa ceva Mititelu”.

Ce s-a întâmplat la FCU Craiova? Adrian Mititelu Jr. acuză: ”Problema este la ei, dar noi suntem înjuraţi”

Afla mai multe despre: fc u craiovaadrian mititelunicolae dică 

viewscnt
Articole similare