Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali, despre ”excursia” lui Şucu la Craiova: ”Băi, săracul de el!”

Becali, despre ”excursia” lui Şucu la Craiova: ”Băi, săracul de el!”

FCSB

Comentarii

Rapid a suferit o înfrângere grea în Bănie, în faţa Universităţii Craiova, scor 2-1, în a doua etapă din play-off.

Becali, alături de Şucu după ”excursia” de la Craiova

Dan Şucu, patronul giuleştenilor, a călătorit la meci împreună cu galeria echipei şi chiar a luat masa cu suporterii înainte de marele meci din Bănie. 

Lui Gigi Becali i-a părut rău că Şucu a facut deplasarea ”degeaba”, având în vedere rezultatul. Patronul de la FCSB a menţionat că i-a părut rău şi că şi-a adus aminte de Middlesbrough - FCSB 4-2, când englezii i-au întors miraculos pe roş-albaştri în semifinalele Europa League.

”Şucu e un om de foarte mare calitate. Nu vorbesc foarte des cu el, dar e un om prea bun. Sentiment de milă? Când l-am văzut acolo, ziceam: 'Băi, săracul de el!'. Puneţi-vă în locul unui patron. Dă milioane de euro, se duce la Craiova, stă ore în şir cu autocarul pentru că vrea să le facă pe plac fanilor. Stă în vacarmul ăla şi vine bătut de acolo. 

Şi dispreţuit de lume pentru că a pierdut! Nu mai bine îmi văd de treaba mea când pierd, stau relaxat în pat? De ce să mă duc eu să fiu bătut? Cum am fost la Middlesbrough. O să ţin minte toate viaţa mea. Ne-au dat ăia 4 goluri, aveam 3-0 la ei. Eu am fost la meci acolo şi am venit bătut. Asta nu o să uit şi nu o să uit niciodată până la moarte nici meciul cu Ludogorets. 

De la meciul cu Ludogorets îmi vine în minte toată viaţa mea când a dat Szukala în piciorul ăluia în minutul 92, a dat ăla un voleu, apoi prelungiri şi am pierdut calificarea, am pierdut 20 şi ceva de milioane. Ludogorets a fost mai important decât Middlesbrough. Erau 20 şi ceva de milioane de euro. Mie îmi pare rău de Şucu când îl văd aşa. Rar mi s-a întâmplat asta. 

Doar de Gică îmi mai pare rău aşa când mănâncă bătăi prin deplasări, pe la Iaşi sau Arad. Mă gândesc că mai vine şi amărât de pe drum. În rest, nu m-a interesat niciodată, dar Şucu e prea calitate de om”, a spus Gigi Becali la Fanatik.

Afla mai multe despre: dan şucugigi becalirapidfcsb 

viewscnt
Articole similare