Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | FC U Craiova a dat anunţul despre situaţia starului echipei, ieşit accidentat la finalul partidei cu Oţelul Galaţi

OFICIAL | FC U Craiova a dat anunţul despre situaţia starului echipei, ieşit accidentat la finalul partidei cu Oţelul Galaţi

FC U Craiova

Comentarii

FC U Craiova a oferit prima reacţie după ce starul echipei, Juan Bauza (27 de ani), a ieşit accidentat de pe teren, la finalul partidei pierdute cu Oţelul Galaţi, cu scorul de 2-1.

Juan Bauza, marcatorul unicului gol marcat de FC U Craiova 1948 la meciul de pe teren propriu împotriva celor de la Oţelul Galaţi le-a oferit adevărate emoţii oficialilor clubului oltean. Bauza a părăsit terenul la finalul partidei cu Oţelul, în urma unei lovituri la nivelul genunchiului, primită în timpul partidei cu formaţia din Galaţi.

FC U Craiova a oferit o actualizare despre starea fotbalistului argentinian, în vederea partidei pe care formaţia antrenată de Nicolo Napoli o va disputa în sferturile Cupei României, în faţa celor de la FC Voluntari.

Starea lui Juan Bauza, înainte de meciul cu Voluntari din Cupa României

"Pepe este bine

În urma loviturii primite la genunchi în partida cu SC Oţelul Galaţi, Juan Bauza a efectuat mai multe investigaţii în urma cărora, staff-ul medical a ajuns la concluzia ca este vorba doar despre un hematom apărut în urma unei contuzii.

Astfel, sunt şanse să îl vedem pe Pepe în partida de miercuri din sferurile Cupei României, împotriva FC Voluntari, şi în acelaşi timp, să se numere printre titularii de lunea viitoare de la Iaşi, din SuperLiga.", au anunţat cei de la FC U Craiova, pe reţelele de socializare.

FC U Craiova are parte de un program dificil în următoarea perioadă. După partida din Cupa României, băieţii lui Nicolo Napoli vor avea parte de două deplasări dificile, pe terenul celor de la Poli Iaşi, cât şi FC Botoşani.

Afla mai multe despre: fc u craiovajuan bauzaotelul galatipoli iasifc voluntari 

viewscnt
Articole similare