Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Dacă aş fi Gigi, mi-aş lua trening de antrenor şi m-aş duce să-mi dea medalie". Sfatul lui Marius Şumudică pentru Gigi Becali

"Dacă aş fi Gigi, mi-aş lua trening de antrenor şi m-aş duce să-mi dea medalie". Sfatul lui Marius Şumudică pentru Gigi Becali

FCSB

Comentarii

FCSB a făcut un pas uriaş în lupta pentru titlul din Superliga, după victoria de pe terenul campioanei sezonului trecut, Farul Constanţa, cu scorul de 1-0.

Echipa antrenată de Elias Charalambous a reuşit să se impună datorită unui gol înscris de Adrian Şut, pe finalul partidei. "Optarul" vice-campioanei a reuşit să înscrie şi să aducă cele trei puncte la Bucureşti.

Gigi Becali, finanţatorul celor de la FCSB, este foarte aproape de primul titlu după o aşteptare de nouă ani. 

Marius Şumudică, fost campion al României cu Astra Giurgiu, din postura de antrenor, a vorbit despre realizările FCSB-ului din acest sezon şi cum o victorie împotriva Universităţii Craiova ar concluziona lupta pentru titlul din Superliga.

Marius Şumudică: "Cred că FCSB e campioana în proporţie de 99%"

"Dacă toată lumea a spus că Gigi Becali este antrenorul, a recunoscut şi dânsul că face schimbările, cum a spus şi mai devreme că l-a schimbat pe Radaslavescu, din punctul ăsta de vedere, eu dacă aş fi Gigi Becali mi-aş lua trening-ul pe mine, mi-aş scrie "A1" şi m-aş duce să îmi pună medalia pe gât.

În acest moment, cred că FCSB e campioană în proporţie de 99%. În primul rând, e diferenţa de puncte. Eu am jucat de două ori în playoff: prima oară am fost campion. Startul este foarte important în playoff.

Craiova şi FCSB, din punctul meu de vedere, sunt cele două care mai au şanse, Craiova într-un procent mic. Au făcut şase puncte în primele două etape, contează foarte mult, indiferent de joc.

Nu mai există sezonul regular, sunt două campionate diferite. Trebuie să rişti în playoff, pierzi 3-0, 4-0, nu contează, trebuie să rişti. În acest moment, cele două au luat un avans considerabil. Cred că FCSB a luat un avans considerabil.

Cred că FCSB este campioană. Nu sunt şapte puncte, sunt opt puncte faţă de Craiova, iar faţă de Rapid şi CFR sunt 11 puncte. Au avantajul de la rotunjire, să nu uităm.

Au două rezultate la îndemână. Dacă faci egal, ţii adversarul sub tine. Dacă punem ce au adunat, lor le e bun şi egalul cu Craiova. Celelalte echipe joacă între ele. Toţi sunt disperaţi să facă puncte, ceea ce îi va avantaja pe cei de la FCSB.", a declarat Marius Şumudică, la Prima Sport.

Afla mai multe despre: marius sumudicagigi becalifarul constantafcsbsuperliga 

viewscnt
Articole similare