Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Poli Iaşi şi-a prezentat noul antrenor, după plecarea lui Leo Grozavu

OFICIAL | Poli Iaşi şi-a prezentat noul antrenor, după plecarea lui Leo Grozavu

CSM Poli Iași

Comentarii

Poli Iaşi şi-a prezentat noul antrenor, după despărţirea de Leo Grozavu, în urma eşecului suferit pe terenul celor de la FC Botoşani, scor 2-1.

Anthony da Silva, noul antrenor al celor de la Poli Iaşi

Fostul fundaş lateral al celor de la CFR Cluj, în perioada 2007-2011 este noul antrenor al celor de la Poli Iaşi. Formaţia din Copou a anunţat oficial mutarea, pe reţelele de socializare.

Fundaşul dreapta şi-a început cariera în antrenorat ca secund, la Academico Viseu, în liga a doua portugheză. Ca principal, Tony le-a condus pe: Oliveirense, Braganca, Vilar Perdizes, Chaves U19, Camerun şi Montalegre. 

Cornel Şfaiţer i-a confirmat sosirea la echipă, acolo unde va avea o misiune dificilă, în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

"Ne-am consultat până aseară târziu la Botoşani, am analizat până târziu. Nu iau decizii la cald, niciodată nu o fac, dar acum am făcut-o. Mai sunt şapte etape, aveam nevoie de antrenor şi de o schimbare. M-am gândit la o variantă de moment, aseară, m-am gândit la un antrenor străin. Nu ascund faptul că am primit multe propuneri. Decizia am luat-o azi, după discuţia cu Tony, cunoaşte campionatul intern, a urmărit jocurile şi am ales să optăm pentru el. Mi-a plăcut de el după dialogul purtat.

Da, urmăreşte meciurile de la noi din campionat, vă spun ce informaţii am şi ce mi-a spus despre jocuri. Este posesor al licenţei Pro UEFA şi mi-a plăcut ca jucător", a declarat preşedintele clubului ieşean, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: poli iasianthony da silvacornel sfaitersuperliga 

viewscnt
Articole similare