Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Prima reacţie a lui Novak Djokovic după ce a fost lovit în cap la turneul din Roma! "Mă odihnesc cu o pungă de gheaţă"

VIDEO | Prima reacţie a lui Novak Djokovic după ce a fost lovit în cap la turneul din Roma! "Mă odihnesc cu o pungă de gheaţă"

Tenis

Comentarii

Lovit în cap de un recipient aruncat de un spectator în timp ce semna autografe vineri, la turneul de la Roma, Novak Djokovic a explicat că a fost un "accident".

Djokovic, după ce a fost lovit în cap de un recipient, la turneul de la Roma: "A fost un accident"

"Vă mulţumesc pentru mesajele de îngrijorare. A fost un accident şi mă odihnesc la hotel cu o pungă de gheaţă. Ne vedem duminică", a scris Novak Djokovic pe reţelele sale de socializare.

După ce a fost lovit de obiect, Novak Djokovic s-a prăbuşit la pământ. Potrivit unui purtător de cuvânt al Federaţiei italiene de tenis, care organizează turneul, "Djoko" "are o tăietură în la cap care nu a necesitat copci, ci doar lipici chirurgical".

"El a fost dus înapoi la hotel şi nu era prea bucuros, aşa cum ne putem imagina şi înţelege", a adăugat purtătorul de cuvânt, potrivit AFP.

Novak Djokovic s-a impus într-o oră şi 24 de minute, cu 6-3, 6-1, în faţa francezului Corentin Moutet, în primul tur al turneului ATP 1000 de la Roma.

Duminică, în 16-imi, Djokovic va evolua cu chilianul Alejandro Tabilo.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

 

Afla mai multe despre: novak djokovicnovak djokovic roma 

viewscnt
Articole similare