Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Prima echipă retrogradată din Premier League. Au câştigat doar trei meciuri în acest campionat

OFICIAL | Prima echipă retrogradată din Premier League. Au câştigat doar trei meciuri în acest campionat

Premier League

Comentarii

Sheffield United este prima echipă retrogradată din Premier League în acest sezon, după înfrângerea echipei.

Sheffield United, echipa antrenată de Chris Wilder, un tehnician englez în vârstă de 56 de ani, a retrogradat în Championship, la primul sezon de la revenirea în primul eşalon al fotbalului englez. În ultima etapă, echipa lui Chris Wilder a suferit un eşec clar pe St. James Park, cu Newcastle, scor 5-1.

Sheffield United, retrogradată în Championship

Echipa din South Yorkshire a promovat în Premier League după ce a încheiat sezonul precedent din Championship pe poziţia secundă, clasare care duce direct în Premier League. Formaţia din Sheffield a mai avut o experienţă în prima divizie, în ultimii ani, între 2019 şi 2021.

Au petrecut două sezoane în Championship şi au reuşit revenirea în Premier League. Doar trei victorii în întreg sezonul au adunat jucătorii lui Chris Wilder, în 35 de partide, timp în care au acumulat doar 16 puncte, cu opt puncte mai puţin faţă de următoarea echipă din clasament, campioana sezonului trecut din Championship, Burnley.

Luton Town, Burnley şi Nottingham Forest sunt cele trei echipe care se luptă pentru un singur loc care duce la menţinerea în Premier League, în ultimele trei etape ale campionatului din Anglia. Burnley se află pe locul 19, cu 24 de puncte, urmată de Luton Town, cu 25 de puncte şi Nottingham Forest, pe locul 17, cu un total de 26 de puncte.

Nottingham Forest primeşte vizita celor de la Manchester City, într-un meci al etapei cu numărul 35 din Premier League. Sheffield United mai are trei partide de disputat, până la revenirea în Championship, cu Nottingham Forest pe teren propriu, pe Goodison Park cu Everton şi Tottenham Hotspur, pe Bramall Lane.

Afla mai multe despre: premier leaguesheffield unitedchampionshipanglia 

viewscnt
Articole similare