Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a experţilor după faza controversată din FC U Craiova - U Cluj | EXCLUSIV

Prima reacţie a experţilor după faza controversată din FC U Craiova - U Cluj | EXCLUSIV

FC U Craiova

Comentarii

FC U Craiova a învins-o pe U Cluj cu scorul de 3-2 într-un meci al etapei a 7-a din play-out-ul Superligii.

Bogdan Cosmescu şi Nicolae Dică au analizat cea mai controversată fază a partidei dintre FC U Craiova şi U Cluj, faza unui penalty neacordat pentru olteni, la un presupus fault al lui Dan Nistor asupra lui Juan Bauza în careul formaţiei ardelene. Bogdan Cosmescu s-a pronunţat imediat asupra deciziei arbitrilor de a lăsa jocul să continue.

"Îl impinge din spate nu e umar la umar, e penalty şi roşu", a fost prima concluzie a lui Bogdan Cosmescu, la emisiunea Sport Center.

VIDEO | Penalty-ul neacordat, reclamat de FC U Craiova

Nicolae Dică a fost mai rezervat în analiza sa şi consideră că este o fază care ar fi trebuit analizată în camera VAR.

"Este un fault subtil al lui Nistor, e clar că Bauza e pe centrul porţii, nu e umar la umar, ii vine în spate lui Bauza, este o împingere, dar nu ştiu cât de puternică este această împingere.", a spus Nicolae Dică.

"Tu ai spus că VAR-ul nu poate să intervină pentru că nu este foarte clar. Mi s-a parut că este destul de dură împingerea. Mie pe transmisiune mi se pare că îl împinge clar.", a continuat Cosmescu.

"Vezi dacă dai gol sau ratezi, sunt 10 metri, singur cu portarul pe centrul porţii. (n.r. Poţi să îl chemi la VAR?) Eu cred că da. Poate l-o fi chemat şi a spus că nu vrea sa vină.", a mai spus Nicolae Dică.

Bogdan Cosmescu s-a legat şi de eventualitatea în care Blănuţă nu ar fi marcat golul de 3-2, golul care a decis soarta celor trei puncte şi i-a dat celor de FC U Craiova o şansă în plus în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

"Norocul brigăzii este că a bătut Craiova. Nu intra la viciere de rezultat, e diferenţă mare, te bagă într-o cu totul altă categorie dacă se constată că e o greşeală.", a mai spus Cosmescu.

Afla mai multe despre: fc u craiovau clujsuperligabogdan cosmescudan nistornicolae dicajuan bauza 

viewscnt
Articole similare