Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce lovitură! Pe "hold" la Rapid, Şumudică poate semna cu un alt club mare din Superliga. Este tentat să accepte | EXCLUSIV

Ce lovitură! Pe "hold" la Rapid, Şumudică poate semna cu un alt club mare din Superliga. Este tentat să accepte | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Marius Şumudică (53 de ani) este liber de contract din martie, iar din sezonul următor îşi doreşte să reintre în circuit. Pus în aşteptare la Rapid, campionul României cu Astra este tentat să accepte o posibilă ofertă din partea altui club mare din România.

Pe "hold" la Rapid, Marius Şumudică este pregătit să semneze cu un alt club de tradiţie din România

Cluburile din Superliga trag tare pe finalul sezonului pentru a-şi îndeplini obiectivele, iar în această vară schimbări în campionat vor avea loc atât la nivelul loturilor, cât şi în rândul antrenorilor. 

Marius Şumudică este unul dintre candidaţii importanţi care aşteaptă un proiect, după ce antrenorul s-a despărţit de Gaziantep, în martie. De atunci, "Şumi" este în România, a fost văzut la meciurile Rapidului şi a aşteptat momentul oportun pentru a reveni. 

Deşi inevitabil s-a vorbit despre posibila instalare a lui Marius Şumudică la Rapid, mai ales după plecarea lui Cristiano Bergodi, care a lăsat echipa într-o poziţie dezamăgitoare, cu şanse diminuate pentru titlu, spre instalarea lui "Şumi" în Giuleşti nu s-au mai făcut paşi. 

De altfel, Marius Şumudică a aşteptat un semn dinspre Dan Şucu, Victor Angelescu şi Daniel Niculae şi înainte de instalarea antrenorului italian, la startul stagiunii, dar fără succes. 

  • 5 e locul ocupat de Rapid în play-off, cu 29 de puncte

Marius Şumudică poate fi noul antrenor de la Petrolul Ploieşti

Conform informaţiilor obţinute de Orange Sport, Marius Şumudică este tentat să accepte şi o aventură la Petrolul Ploieşti, acolo unde a mai fost dorit de Marian Copilu, în urmă cu câteva săptămâni. 

După plecarea lui Florin Pârvu, conducerea "lupilor" i-a făcut propunerea lui "Şumi", care a transmis că va relua tratativele în vară. 

Iar după finalul acestui sezon, varianta Marius Şumudică va fi din nou de actualitate la Petrolul Ploieşti, însă antrenorul are şi o condiţie pentru a accepta postul în clubul condus de cel cu care a avut o relaţie bună la CFR Cluj. Sursele Orange Sport susţin că principalul îşi doreşte o siguranţă financiară şi investiţii serioase pentru a-şi atinge obiectivele

După plecarea lui Cristiano Bergodi, şefii de la Rapid au discutat cu Marius Şumudică, în timp ce Bogdan Lobonţ s-a arătat deranjat de faptul că se vorbeşte despre revenirea lui "Şumi" în Giuleşti

  • 5 e locul ocupat de Petrolul în play-out, cu 26 de puncte

Afla mai multe despre: marius sumudicamarius sumudica rapidmarius sumudica petrolulantrenor rapidantrenor petrolul 

viewscnt
Articole similare