Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Urmează să aibă o întâlnire". Antrenorul român spre care se îndreaptă şefii de la Rapid, după despărţirea de Cristiano Bergodi

"Urmează să aibă o întâlnire". Antrenorul român spre care se îndreaptă şefii de la Rapid, după despărţirea de Cristiano Bergodi

Rapid

Comentarii

Unul dintre liderii galeriei de la Rapid, Gheorghe Răducan, zis "Corsicanu", a oferit ultimele detalii din jurul schimbării de antrenor din Giuleşti. În acest moment, conducătorii aleg dintre Marius Şumudică şi un străin, "dacă apare un nume sonor".

Rapid are primele variante pentru a-l înlocui pe Bergodi! Şefii se întâlnesc cu favoritul fanilor

Rapid Bucureşti s-a despărţit de comun acord de antrenorul italian Cristiano Bergodi, după o serie negativă de patru înfrângeri consecutive, în primele patru etape ale play-off-ului Superligii. 

Lucrurile au degenerat după înfrângerea cu Sepsi, iar marţi acţionarii şi preşedintele Daniel Niculae l-au informat pe italian, într-o şedinţă, că se doreşte despărţirea. 

"Corsicanu" a susţinut că Marius Şumudică este pe listă, dar antrenorul ar putea veni abia de la finalul sezonului. Până atunci, echipa va fi pregătită de Bogdan Lobonţ, Adrian Iencsi şi Ciprian Niţă.

„Am aşteptat şi eu decizia conducerii. Chiar am vorbit acum câteva minute şi cu Victor Angelescu şi cu domnul Şucu. Am înţeles că au întrerupt colaborarea cu Cristiano Bergodi.

Eu sunt transparent pentru că prin vocea mea trebuie să informez suporterii rapidişti despre ce se întâmplă la club. E o normalitate. I-am solicitat domnului Şucu să mă informeze şi pe mine ce decizie au luat ca eu să pot transmite tuturor suporterilor.

Asta a fost decizia, s-a întrerupt colaborarea cu Cristiano Bergodi, sunt interimari Lobonţ cu Adi Iencsi şi am înţeles că urmează să aibă o întâlnire cu Marius Şumudică. Din România din ce am înţeles nu vor lua în calcul alt antrenor în afară de Marius Şumudică. Mai sunt variante dacă apare un nume sonor de antrenor străin.

Asta nu înseamnă că o să fie Marius Şumudică antrenorul Rapidului. Au zis că se vor întâlni şi cu Marius Şumudică, dar nu e bătut în cuie că Marius Şumudică e noul antrenor al Rapidului. Nu se mai pune problema ca Şumi să fie acum antrenorul Rapidului până la finalul sezonului.

Sub nicio formă nu va fi cu FCSB. Dacă se ajunge la o înţelegere cu Marius Şumudică, abia de la finalul campionatului o să preia echipa”, a declarat Gheorghe Răducan, pentru Fanatik.

În vârstă de 59 de ani, Cristiano Bergodi a venit la începutul sezonului, stând pe banca Rapidului în 37 de meciuri, ce s-au încheiat cu 16 victorii, 12 egaluri şi 9 înfrângeri.

Afla mai multe despre: antrenor rapidcristiano bergodimarius sumudicacorsicanu rapid 

viewscnt
Articole similare