Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

TUN istoric în Liga 1. Pleacă de la CFR Cluj şi semnează cu campioana Italiei. Lovitura carierei pentru fotbalistul ardelenilor

TUN istoric în Liga 1. Pleacă de la CFR Cluj şi semnează cu campioana Italiei. Lovitura carierei pentru fotbalistul ardelenilor

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a pierdut meciul cu FCSB, iar acum luptă pentru locul al doilea în clasament cu celelalte patru echipe din play-off.

CFR Cluj a anunţat deja, prin finanţatorul Nelu Varga, că Dan Petrescu va reveni pe banca tehnică a echipei, din vară. Odată cu întoarcerea antrenorului care a adus patru titluri în palmaresul ardelenilor, lotul echipei se va schimba şi el din temelii.

Unii jucători vor fi vânduţi, cum va fi şi cazul lui Philip Otele. Dorit şi de FCSB, atacantul nigerian va juca, cel mai probabil, în afara României începând din sezonul următor. Conform jurnalistului italian Fabio Cannavo, Napoli, campioana entitre a Italiei, vrea să-l transfere pe Otele, în perioada de transferuri din vară.

"Napoli urmăreşte un atacant nigerian, joacă în România, la Cluj. Îl cheamă Philip Otele, a marcat deja 13 goluri în acest sezon. Strategia lui Napoli în privinţa acestuia ar fi să-l transfere, iar apoi să-l împrumute la altă echipă pentru a prinde minute” , scrie jurnalistul italian.

Becali s-a răzgândit: "Dau 600 de mii de euro pe Otele"

Dorit şi de Gigi Becali la FCSB, Otele a devenit ţinta cluburilor importante din Europa. Pe lângă Napoli, Brighton s-a interesat şi ea de serviciile atacantului nigerian. De altfel, în urma declaraţiilor patronului de la FCSB, Nelu Varga a reacţionat instant şi i-a transmis latifundiarului din Pipera că aşteaptă suma de 6 milioane de euro pentru a se despărţi de Otele.

Ulterior, după meciul direct dintre cele două echipe, câştigat de FCSB cu scorul de 1-0, duminică seara, Gigi Becali a declarat că a fost dezamăgit de prestaţia atacantului în vârstă de 25 de ani.

"Spuneam de Otele că dau un milion. Nu mai dau, dau doar 600 de mii.

Dacă împotriva echipelor mari nu mişcă, de ce să îi dau un milion?! Îi dau 600.000. Pe cuvânt că nu mai dau un milion! L-am văzut acum.

Un fotbalist cum e Coman driblează orice adversar. Tu, Otele, dacă nu îl driblezi pe Creţu înseamnă că nu ai aşa mare valoare" , a declarat Gigi Becali la Prima Sport.

Afla mai multe despre: cfr cluj 

viewscnt
Articole similare