Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj. Nelu Varga a făcut marele anunţ. Când îi va prelua antrenorul pe ardeleni

Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj. Nelu Varga a făcut marele anunţ. Când îi va prelua antrenorul pe ardeleni

CFR Cluj

Comentarii

Rămasă fără antrenor principal după plecarea lui Adrian Mutu, de la începutul acestei luni, CFR Cluj a bătut palma cu Dan Petrescu.

CFR Cluj are parte de un sezon dezamăgitor. Ardelenii au început stagiunea cu Andrea Mandorlini pe banca tehnică, însă, după prima jumătate a sezonului, CFR Cluj a fost preluată de Adrian Mutu, venit în locul italianului.

"Briliantul" a stat la conducerea ardelenilor doar 11 partide, renunţând la post după înfrângerea ruşinoasă suferită de CFR Cluj, 0-4, cu Corvinul Hunedoara, în sferturile Cupei României.

Acum, rămasă fără antrenor principal, CFR şi-a găsit omul potrivit pentru a renaşte echipa. Patronul Nelu Varga a anunţat, prin intermediul fanatik.ro, că a bătut palma cu Dan Petrescu.

Demis din Coreea de Sud, de la Jeonbuk, antrenorul va semna un contract pe trei sezoane şi o va prelua pe CFR Cluj începând din vară.

Dan Petrescu revine pentru a patra oară pe banca CFR-ului. În precedentele mandate la gruparea ardeleană, antrenorul a cucerit patru titluri în Superliga, în 2018, 2019, 2020 şi 2022.

Dan Petrescu a revenit în ţară

Demis de Jeonbuk, după doar cinci etape jucate în noul sezon, Dan Petrescu s-a întors în România. Pe aeroportul din Otopeni, antrenorul a dezvăluit că are nevoie de o scurtă pauză, înainte de a prelua din nou o echipă.

"Sunt foarte obosit acum, 2-3 zile am nevoie să mă odihnesc. (n.r. despre oferte) E bine când se vorbeşte despre tine. Nu sunt robot să mă duc direct la o echipă acum, am nevoie de o pauză şi e normal. N-am mai urmărit meciurile din România, nu prea mai ştiu ce a mai fost aici, am văzut doar rezultatele, că n-am avut unde. Trebuie să mă documentez, în primul rând. 

Vă daţi seama că acolo (n.r. - la CFR Cluj) au fost cele mai mari succese ale mele. Dacă eram Ferguson, rămâneam mai mulţi ani, chiar am fost criticat când am făcut comparaţia asta. E clar că am avut momente frumoase, acolo sunt ca acasă, la Cluj. Cunosc clubul, dar nu şi jucătorii, că mulţi sunt noi. La Cluj m-am simţit bine tot timpul" , a spus Dan Petrescu.

Afla mai multe despre: adrian mutucfr cluj 

viewscnt
Articole similare