Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, prima reacţie după CFR- FCSB 0-1: ”Să ai 16 puncte faţă de Rapid?! Tu îţi dai seama?! Este satisfacţia mea”

Gigi Becali, prima reacţie după CFR- FCSB 0-1: ”Să ai 16 puncte faţă de Rapid?! Tu îţi dai seama?! Este satisfacţia mea”

FCSB

Comentarii

FCSB a câştigat la limită în Gruia contra CFR-ului, iar Gigi Becali a tras concluziile după meci. Patronul roş-albaştrilor a fost în formă mare.

FCSB a învins-o, în deplasare, pe CFR Cluj, scor 1-0, în etapa a patra din play-off-ul Superligii României. Unicul gol al partidei a fost marcat de Florinel Coman, în minutul 15, din lovitură liberă.

În momentul de faţă, diferenţa dintre liderul bucureştean şi echipa de pe locul secund este, în prezent, de 13 puncte.

Reacţia lui Gigi Becali: ”Mai iau!”

Imediat după meci, Gigi Becali a oferit prima reacţie. Acesta a vorbit despre jucătorii săi, dar şi despre titlul pe care îl aşteaptă încă din 2015.

”Eu spun ceva, ocaziile mari le-am avut noi în repriza a doua. Nu au avut nicio ocazie clară de a marca, noi am avut bară, am avut la Coman, la Olaru, ei niciuna.

Să ai 16 puncte faţă de Rapid?! Tu îţi dai seama?! Panduru i-a zis lui MM: ”Băi, Meme, eu spun asta, înainte să se întâmple asta, se mai înjumătăţesc o dată punctele şi FCSB tot e campioană”. Şi aşa asta, pentru că dacă ne-ar lua jumătete, ar fi opt faţă de Rapid şi şapte faţă de CFR.

Este o satisfacţie, dar banii sunt principalul. Este o satisfacţie că mulţi oameni care m-au blamat, şi au zis, şi au dres, dar nu asta este mulţumirea mea sufletească, este problema lui, că pe el îl macină sufletul.

Satisfacţia mea este că nu mai am emoţii pe final de meci. Mă interesează banii şi cupele europene. Trebuie bani ca să fac o echipă de cupe europene. Bag banii pe care îi iau din cupele europene! Nu mai bag de la mine, mai iau!”, a declarat Gigi Becali, conform Fanatik.

FCSB conduce campionatul cu 44 de puncte în play-off, având 13 puncte avans faţă de echipa de pe locul secund, CFR Cluj, care a adunat 31 de puncte.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalisuperliga 

viewscnt
Articole similare