Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu se poate aşa ceva”. Trică, furios: ”Aşa arbitraj eu n-am mai văzut. N-am zis nimic la Iaşi. Ştiţi cine arbitrează?”

”Nu se poate aşa ceva”. Trică, furios: ”Aşa arbitraj eu n-am mai văzut. N-am zis nimic la Iaşi. Ştiţi cine arbitrează?”

FC U Craiova

Comentarii

Antrenorul celor de la FCU Craiova, Eugen Trică (47 de ani), a tras concluziile după ce echipa sa a fost umilită la Botoşani.

FC Botoşani a învins-o, pe teren propriu, pe FCU Craiova 1948, scor 3-1, în etapa a patra din play-out-ul Superligii.

Pentru FC Botoşani au marcat Lopez (57 -penalti, 78), Mailat (76) şi Florescu (90+1). Golul craiovenilor a fost marcat de Blănuţă, în minutul 21.

Din minutul 70, craiovenii au evoluat cu un jucător mai puţin, după eliminarea lui Aurelian Chiţu.

Reacţia dură a lui Eugen Trică: ”Nu se poate aşa ceva. Ei nu arbitrează”

La finalul partidei de la Botoşani, suporterii olteni şi-au pierdut răbdarea şi le-au cerut explicaţii jucătorilor olteni şi lui Eugen Trică.

Antrenorul formaţiei din Bănie a avut un discurs dur la adresa arbitrajului. Meciul a fost arbitrat de Iulian Călin. Trică a avut reproşuri pentru modul în care se fac delegările la astfel de meciuri cu miză foarte mare: în acest caz, salvarea de la retrogradare.

”Venim la Botoşani, Iulian Călin la centru, Mladinovici VAR. Nu se poate aşa ceva. Ei nu arbitrează. N-am zis nimic după meciul de la Iaşi, chiar dacă a fost penalty foarte clar.

Băieţii ăştia nu arbitrează. Ştiţi cine arbitrează? Spectatorii! Spectatorii arbitrează. Dacă la Iaşi era Haţegan, îl mai întorcea Dima de la VAR pe Haţegan? Niciodată! Vrem arbitri buni! Pentru că sunt meciuri decisive.

Au venit suporteri de la Craiova, plâng! Vrem arbitraj bun, pentru că ei nu arbitrează, arbitrează spectatorii! Dacă zice spectatorul că e aut, tuşierul dă aut.

Nu se poate aşa ceva. Aşa arbitraj eu n-am mai văzut de foarte mult timp. Înainte se mai dădea pentru gazde 5-10%. Acum a fost mai mult de 10%.

Echipa asta a arătat foarte bine. Toţi antrenorii se vaită de lucrurile astea, dar nu se ia nicio măsură. Arbitrii buni ai noştri care sunt prin Europa League sau prin Champions League, unde sunt?

Veniţi, că aici sunt meciurile importante. Sunt oameni care investesc foarte mulţi bani. Domnul Mititelu investeşte foarte mulţi bani. Vrem arbitri buni, care ştiu să arbitreze. Nu Călin, nu Vidican. Reveniţi-vă, domnilor!” a declarat Trică, după meci.

În urma acestui rezultat, FCU Craiova a ajuns pe loc retrogradabil, 15, cu 17 puncte. Doar Dinamo este mai josm, fiind ultima clasată a campionatului. În schimb, Botoşani a sărit două locuri şi ocupă poziţia a 14-a, de baraj, cu 17 puncte.

Afla mai multe despre: fcu craiovaeugen tricasuperliga 

viewscnt
Articole similare