Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Aurelian Chiţu, mai furios ca niciodată după FC Botoşani - FCU Craiova 4-1: „Ruşinos! Ne lăsăm toţi de fotbal”

Aurelian Chiţu, mai furios ca niciodată după FC Botoşani - FCU Craiova 4-1: „Ruşinos! Ne lăsăm toţi de fotbal”

FC U Craiova

Comentarii

FCU Craiova a fost învinsă de FC Botoşani, scor 1-4, şi este pe loc direct retrogradabil în Superliga României.

Prima reacţie a lui Aurelian Chiţu după înfrângerea clară cu FC Botoşani

La finalul meciului de la Botoşani, atacantul oltenilor a luat atitudine şi a făcut praf arbitrajul. Chiţu a fost eliminat de „centralul” Călin.

„Nu ştiu cum să încep. Aş vrea să spun că la începutul meciului domnul arbitru mi-a spus că nu vrea să iasă în evidenţă, că noi treuie să ieşim în evidenţă. Este ruşinos. Mâine se va trece cu vederea şi se va uita tot.

Nici nu a fost vorba de penalty. Cartonaş roşu nu mai zic. Doar dacă vrei să ieşi în evidenţă cum ai zis să nu faci la începutul meciului. Ce să mai zic. A stricat jocul. Noi am jucat foarte bine 40-60 deminue. Nu a fost nimic.

Poate dai fault. Niciodată nu poţi să dai roşu. Altfel, ne lăsăm toţi de fotbal. E un moment foarte greu pentru noi. Parcă nu avem voie să câştigăm. Aş vrea să se spună ceva, să se facă ceva.

Am început mai greu repriza a doua. Dacă dai acel penalty... Nu mai avem voie să ne atingem, nu mai suntem bărbaţi. Şi acest domn arbitru este... Şi cei de la Botoşani au stat numai pe jos. Nu am ce să le spun lor.” a spus Aurelian Chiţu la flash-interviu.

Afla mai multe despre: aurelian chitufcu craiovafc botosani 

viewscnt
Articole similare