Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Costel Gâlcă, replică pentru contestatarii lui Gigi Becali: „Nu conduce el tot la FCSB, nu e doar meritul lui!”

Costel Gâlcă, replică pentru contestatarii lui Gigi Becali: „Nu conduce el tot la FCSB, nu e doar meritul lui!”

FCSB

Comentarii

FCSB este foarte aproape de a cuceri titlul în Superliga României, dar Costel Gâlcă este de părere că meritul nu-i aparţine doar lui Gigi Becali, cel care a spus deseori că el decide totul la echipă.

Costel Gâlcă a lămurit situaţia de la FCSB, acolo unde Gigi Becali spune că decide totul

FCSB este lider autoritar în Superliga României şi are şanse foarte mari să câştige titlul, motiv pentru care multă lume pune la îndoială calitatea antrenorilor din Superligă, având în vedere că la FCSB, Becali este cel care decide schimbările şi echipa.

Totuşi, Costel Gâlcă, fostul antrenor de la FCSB, e de părere că meritul nu este doar al patronului, având în vedere că el nu este prezent la antrenamente şi nu el le oferă sfaturi tehnico-tactice fotbaliştilor.

„(Este o palmă pentru antrenorii români faptul că FCSB ia campionatul cu Gigi Becali conducând tot?) Nu ştiu dacă conduce tot pentru că nu face antrenamente cu echipa, sunt multe lucruri… Ei se implică zi de zi (n.r. Mihai Pintilii şi Elias Charalambous), ei fac antrenamentele şi aduc echipa într-o formă optimă la meci.

E şi meritul lor. Nu ştiu cât e meritul lor, dar sunt jucători buni, toţi din lot sunt foarte buni ca valoare. Trebuie să pui pe cei mai buni, pe cei mai în formă la momentul respectiv.

El (n.r. Gigi Becali) face un lucru foarte bun, înveşteşte şi a fost constant mulţi ani. A ajutat fotbalul românesc, numai că îşi pune banii şi este de atâţia ani în fotbalul românesc, cumpără din fotbalul românesc. În rest, nu comentez.

Au avut câţiva ani care au pierdut titlul în ultimele etape. FCSB inveşte foarte mult, ajută fotbalul românesc, crează condiţii pentru antrenorul de acolo pentru a câştiga titlul”, a declarat Costel Gâlcă la fanatik.ro.

Afla mai multe despre: gigi becalicostel galcafcsbsuperliga 

viewscnt
Articole similare