Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali pregăteşte transfer de Champions League! MM a confirmat: „Vrea să-l aducă pentru poziţia de atacant central!” | EXCLUSIV

Becali pregăteşte transfer de Champions League! MM a confirmat: „Vrea să-l aducă pentru poziţia de atacant central!” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Gigi Becali este interesat de transferul lui Philip Otele de la CFR Cluj.

MM Stoica a confirmat interesul lui Becali pentru un atacant din Superligă

FCSB este lider în Superliga României, iar patronul Gigi Becali vrea să întărească echipa pentru preliminariile europene, mai ales că Florinel Coman s-a înţeles deja cu o formaţie din Qatar.

În acest context, omul de afaceri a numit mai mulţi fotbalişti, printre care Mitriţă şi Otele. În direct la Orange Sport, MM a exclus venirea fotbalistului de la Universitatea Craiova, dar a explicat de ce şi-l doreşte Gigi Becali pe Otele de la CFR Cluj.

„Nouă ne place să credem că vom merge în cupele europene, măcar în grupele Conference League, dar mai întâi să câştigăm titlul. (n.r. despre transferuri) Mitriţă nu cred că intră în discuţii. Otele este un atacant lateral care poateă să joace şi număr 9, e un jucător exploziv, cu o viteză bună. Gigi dacă îl vrea pe Otele, îl vrea pentru postul de atacant central, pentru număr 9..

Mulţi spun că bat câmpii, dar Miculescu mi se pare că se potriveşte cel mai bine ca număr 9, este fix ce avem nevoie”, a declarat MM Stoica la Orange Sport.

  • 1,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Philip Otele, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com

MM Stoica a anunţat înlocuitorul lui Florinel Coman la FCSB: „Un jucător mai bun decât el nu există!” | EXCLUSIV

Florinel Coman are şanse foarte mari să plece de la FCSB la finalul actualului sezon.

Atât Gigi Becali, cât şi MM Stoica au confirmat că există un interes foarte mare pentru Coman, iar starul de la FCSB are şanse mici să mai continue în România din vară. Astfel, oficialul de la FCSB a fost întrebat în direct despre un posibil înlocuitor pentru Coman în primul „11” al liderului din Superligă.

MM Stoica l-a numit pe Octavian Popescu, fotbalist pe care îl consideră ideal pentru poziţia de extremă stânga la FCSB.

„Octavian Popescu a dat cel mai bun randament când era cu 3 ani mai mic chiar pe poziţia de atacant lateral stânga. Avem înlocuitor pentru Coman. Octavian Popescu este înlocuitorul lui Coman. E un jucător de alt profil, dar un jucător mai bun decât Tavi Popescu nu putem găsi sub nicio formă. Va străluci cu siguranţă.

La fotbal mai trebuie să te şi aperi, iar Tavi poate face asta. Aleargă foarte mult, ştim cine este. Noi la momentul ăsta avem 3 jucători foarte buni pentru regula U21: Tavi Popescu, Alexandru Musi şi Eduard Radaslavescu”, a declarat MM Stoica la Orange Sport.

Afla mai multe despre: gigi becalimm stoicaphilip otelecfr cluj 

viewscnt
Articole similare