Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Suporterii FCU Craiova au luat ”foc” după umilinţa de la Botoşani. Ce s-a întâmplat cu Trică şi jucătorii. Apare şi Mititelu în peisaj

VIDEO | Suporterii FCU Craiova au luat ”foc” după umilinţa de la Botoşani. Ce s-a întâmplat cu Trică şi jucătorii. Apare şi Mititelu în peisaj

FC U Craiova

Comentarii

FCU Craiova a trăit o umilinţă totală la Botoşani. Echipa olteană a fost surclasată fără drept de apel de ultima clasată din campionat şi a ajuns sub linia retrogradării, iar suporterii şi-au pierdut răbdarea.

FC Botoşani a învins-o, pe teren propriu, pe FCU Craiova 1948, scor 3-1, în etapa a patra din play-out-ul Superligii.

Pentru FC Botoşani au marcat Lopez (57 -penalti, 78), Mailat (76) şi Florescu (90+1). Golul craiovenilor a fost marcat de Blănuţă, în minutul 21.

Din minutul 70, craiovenii au evoluat cu un jucător mai puţin, după eliminarea lui Aurelian Chiţu.

Suporterii olteni şi-au pierdut răbdarea după ”şocul” trăit la Botoşani

Imediat după ultimul fluier al arbitrului, atmosfera a fost total diferită în cele două tabere adverse. Dacă botoşănenii s-au bucurat pentru acest succes imens, lucrurile au stat cu totul opus în partea oltenilor.

Galeria FCU Craiova care s-a deplasat la Botoşani pentru a-şi încuraja favoriţii a fost extrem de supărată pentru această umilinţă şi le-a cerut explicaţii jucătorilor lui Adrian Mititelu.

Mai mult, unul dintre suporterii olteni a arătat cu pumnul spre echipa craioveană şi antrenorul Eugen Trică. Acesta s-a dus la galerie pentru a linişti spiritele.

Pe imagini apare şi finanţatorul FCU Craiova 1948, Adrian Mititelu, care stă în lojă, fiind şi el foarte dezamăgit de prestaţia echipei sale.

La finalul partidei, Aurelian Chiţu, fotbalistul eliminat de la FCU Craiova, a ”pus tunurile” pe arbtiraj. Meciul a fost arbitrat de Iulian Călin.

În urma acestui rezultat, FCU Craiova a ajuns pe loc retrogradabil, 15, cu 17 puncte. Doar Dinamo este mai josm, fiind ultima clasată a campionatului. În schimb, Botoşani a sărit două locuri şi ocupă poziţia a 14-a, de baraj, cu 17 puncte.

Afla mai multe despre: fcu craiovaeugen tricabotosani craiovasuperliga 

viewscnt
Articole similare