Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Am luat atacant!” Gigi Becali şi-a găsit om de gol după meciul cu CFR: ”Mai iau 6-7 jucători!”

”Am luat atacant!” Gigi Becali şi-a găsit om de gol după meciul cu CFR: ”Mai iau 6-7 jucători!”

Superliga

Comentarii

FCSB este 99,99% campioana României, după 1-0 pe terenul CFR-ului. Roş-albaştrii sunt la 13 puncte de locul doi, iar primul titlu după nouă ani de secetă poate fi obţinut chiar săptămâna vitioare

Gigi Becali l-a remarcat după meciul din Gruia pe David Miculescu, atacantul pe care l-a tot criticat în acest sezon. Patronul FCSB se aşteaptă ca fostul vârf al UTA-ei să înregistreze o creştere de formă după jocul bun făcut cu CFR.

Gigi Becali a găsit soluţia pentru postul de atacant: ”Nu aţi văzut?”

”Am găsit atacant azi. Am luat atacant. Pe David Miculescu. Nu aţi văzut ce s-a bătut cu ei? Trebuie să marcheze goluri, dar vreau să nu piardă mingea, să creeze spaţii. O să dea e şi goluri. Noi am câştigat uşor în condiţiile în care Olaru nu a fost în apele lui. Eu nu-l schimb din respect pentru el, ne-a adus până aici, merită respect.

El trebuie să îşi revină, nu a fost în apele lui. Eu trebuie să mai iau 6-7 jucători să am lot pentru două fronturi”, a spus Gigi Becali, la Prima Sport.

În acest sezon, David Miculescu a marcat patru goluri în 35 de meciuri pentru FCSB în toate competiţiile şi a livrat o pasă decisivă. Cota atacantului în vârstă de 22 de ani este evaluată de Transfermarkt la 800.000 de euro.

 

Afla mai multe despre: fcsbsuperligagigi becali 

viewscnt
Articole similare