Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, avertisment pentru Dan Şucu! Patronul FCSB a fost şocat când a auzit ce vrea să facă Şucu: ”Bă, tu mă crezi idiot?”

Gigi Becali, avertisment pentru Dan Şucu! Patronul FCSB a fost şocat când a auzit ce vrea să facă Şucu: ”Bă, tu mă crezi idiot?”

Superliga

Comentarii

FCSB este 99,99% campioana României, după 1-0 pe terenul CFR-ului. Roş-albaştrii sunt la 13 puncte de locul doi, iar primul titlu după nouă ani de secetă poate fi obţinut chiar săptămâna vitioare

Gigi Becali consideră că echipa sa este deja campioană şi a anunţat cu cine se va bate la anul pentru titlu. Patronul FCSB a dezvăluit că a purtat deja o discuţie cu Dan Şucu, în care i-a explicat că Rapid nu poate cuceri campionatul cu jucători ”alungaţi” de CFR şi Rapid.

În acest sezon, Rapid s-a întărit de la contracanditate cu Damjan Djokovic, Răzvan Oaidă, Iulian Cristea, Claudiu Petrila, Christopher Braun şi Ermal Krasniqi.

Gigi Becali i-a dat un sfat lui Dan Şucu: ”Eu am 25 de ani în fotbal şi mă crezi idiot?!”

”(n.r. Mai aveţi vreo emoţie la titlu?) Emoţii nu au fost nici în seara asta. Ai 13 puncte, ce emoţii să mai ai? Dă-i punctele astea Iaşiului şi îţi va lua campoonatul. Mai sunt şase meciuri, trebuie să câştigi unul.

(n.r. Cu cine vă bateţi la titlu anul viitor?) Tot cu astea. CFR, Craiova, Farul cred că Gigi o să întârească echipa, şi Rapid. Zic Farul pentru că este antrenorul Hagi şi este posibil orice. Toate punctele Farului din play-off sunt creaţia lui Hagi.

(n.r. Şucu principal pericol?) Doar dacă mai întăreşte echipa. Am vorbit cu el, i-am zis: <<Bă, Dane, tu vrei să iei campionatul cu jucători de la CFR şi FCSB, crezi că suntem idioţi?! Tu ne dai o mobila veche din depozit şi vin eu să o vând că sunt mai specialist la mobilă? Eu de 25 de ani de fotbal sunt idiot? Nu ai cum>>

El (n.r. Dan Şucu) o să întărească echipa. Eu aşa cred”, a spus Gigi Becali, la Prima Sport.

Afla mai multe despre: superligarapidfcsbdan şucugigi becali 

viewscnt
Articole similare