Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Schimbat de Bergodi, Claudiu Petrila şi-a ieşit din minţi! Gesturile făcute în spatele antrenorului

VIDEO | Schimbat de Bergodi, Claudiu Petrila şi-a ieşit din minţi! Gesturile făcute în spatele antrenorului

Rapid

Comentarii

Rapid stă pe un butoi cu pulbere de când a început play-off-ul, din lipsă de rezultate, iar asta se vede şi la jucătorii lui Cristiano Bergodi. Camerele TV au surprins un moment neplăcut cu Claudiu Petrila în prim-plan, la schimbare în timpul meciului Rapid - Sepsi 0-1.

A patra înfrângere la rând în play-off a adus Rapidul într-un punct de tensiune maximă. Din candidată la titlu, echipa din Giuleşti a ajuns pe locul 5, iar apele nu sunt deloc liniştite, cu Cristiano Bergodi în mare pericol de a fi demis după înfrângerea cu Sepsi (0-1, în Giuleşti, în etapa a 4-a din play-off).

VIDEO | Claudiu Petrila, un car de nervi după ce Cristiano Bergodi l-a schimbat în Rapid - Sepsi 0-1

După o oră de joc, în Giuleşti, Cristiano Bergodi a apelat la primele schimbări în speranţa că va putea obţine un rezultat bun! Au ieşit Petrila, Oaidă şi Hasani, au intrat Funsho, Emmers şi Burmaz, iar camerele TV au surprins un moment tensionat la schimbare.

Claudiu Petrila a fost surprins cum înjura când a ieşit de pe teren, nemulţumit, probabil, de faptul că Bergodi l-a scos din teren. Atacantul lateral stânga a dat de pământ cu un tricou, apoi s-a aşezat nervos pe bancă şi a înjurat de nervi, în timp ce italian Cristiano Bergodi dădea indicaţii.

Claudiu Petrila a marcat de patru ori şi a livrat şase pase decisive în 23 de meciuri (1243 de minute) din toate competiţile sezonului.

  • 1,8 milioane de euro este cota de piaţă a lui Claudiu Petrila în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: claudiu petrilarapidinjuravideosuperliga 

viewscnt
Articole similare