Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Şumudică, vrăjit de un fotbalist din Superliga: "E viaţa mea, mâine l-aş lua"

Marius Şumudică, vrăjit de un fotbalist din Superliga: "E viaţa mea, mâine l-aş lua"

Superliga

Comentarii

Marius Şumudică, tehnicianul rămas fără echipă după despărţirea de Gaziantep, a numit fotbalistul din Superliga pe care l-ar transfera dacă ar avea posibilitatea.

Este vorba de unul dintre fotbaliştii de bază ai Rapidului, din compartimentul ofensiv, Albion Rrahmani (23 de ani). Golgheterul giuleştenilor l-a fermecat pe Şumudică, prin evoluţiile sale excelente din acest sezon.

Rrahmani a înscris 16 goluri în Superliga, pentru Rapid, de la venirea sa de la formaţia kosovară FC Ballkani. Adus pentru doar 800.000 de euro, cota de piaţă a lui Rrahmani, conform transfermarkt.com, a explodat în urma evoluţiilor sale excelente din campionatul României.

Marius Şumudică l-a lăudat pe Rrahmani şi i-a numit calităţile prin care a reuşit să se remarce în tricoul Rapidului.

Despre vestea unui transfer al internaţionalului kosovar în Bundesliga, la Werder Bremen, Marius Şumudică a numit alte campionate în care Rrahmani ar avea şanse mai mari să se impună, campionate precum La Liga, sau Super Lig, prima ligă din Turcia.

Marius Şumudică: "De la Thereau nu am mai văzut aşa vârf"

"În Germania joci foarte greu. Cred că se pretează pe Spania, joacă şi în Turcia, dar la primele trei e greu. Joacă dacă prinde un Basaksehir, Adana la ce am văzut şi cunosc. L-au cumpărat cu 800.000 şi l-au dus la vreo trei milioane în momentul de faţă, dar depinde.

Aici sunt mai mulţi factori, el are rezultate la echipa de club, dar trebuie să se impună la echipa naţională, la fel şi pentru Drăguş.

Când te implici la echipa naţională poţi să explodezi, poate să sară de cinci, şase milioane dacă are rezultate şi marchează la echipa naţională. Eu de la Thereau nu am mai văzut aşa vârf în campionatul României, complet.

Are lovitură de cap, are o lovitură de cap în prima repriză când se întinde Târnovanu şi prinde mingea. Nu am văzut atâta eleganţă, cum împinge şi cum sare. 

Are 1 la 1, calitate, câştigă dueluri aeriene, lovitură de cap, picior stâng, picior drept, viteză, stăpânire de sine la penalty-uri. Ce îţi mai trebuie la un atacant. E viaţa mea, mâine l-aş lua. Mă chinui greu să găsesc un vârf de atac", a declarat Marius Şumudică, la Fanatik.

Afla mai multe despre: albion rrahmanimarius sumudicarapidsuperliga 

viewscnt
Articole similare