Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Elias Charalambous, mesaj pentru fostul său coechipier, devenit campion în Serie A: "E prietenul meu. Sper că vom fi în locul lor la final"

Elias Charalambous, mesaj pentru fostul său coechipier, devenit campion în Serie A: "E prietenul meu. Sper că vom fi în locul lor la final"

FCSB

Comentarii

Elias Charalambous este un antrenor fericit după seria de rezultate pozitive obţinute de echipa sa, FCSB, de la intrarea în play-off.

Antrenorul cipriot a urmărit sărbătoarea celor de la Inter Milano, după ce "nerazzurri" s-au impus în faţa rivalilor de la Milan şi au obţinut, în mod oficial, titlul în Serie A. Charalambous a dezvăluit faptul că se înţelege foarte bine cu un component de bază din lotul celor de la Inter, Hakan Calhanoglu.

Antrenorul celor de la FCSB are o mare motivaţie, pe acest final de sezon, câştigarea titlului în Superliga şi startul sărbătorii în tabăra "roş-albastră". Întrebat despre opinia sa asupra performanţei celor de la Inter Milano în Italia, Charalambous s-a gândit şi la colegul său din staff-ul celor de la FCSB, MM Stoica, un fan al formaţiei antrenate de Simone Inzaghi.

Charalambous şi Calhanoglu au fost coechipieri la formaţia din Germania, Karlsruher, în sezonul 2011 - 2012, alături de un alt fotbalist român, Ionuţ Rada.

Elias Charalambous: "Sper că vom trăi şi noi astfel de momente"

"Te referi la MM, nu? Că el e înnebunit după Inter. Ca să fiu sincer, am fost gelos ieri pentru că au sărbătorit şi îmi lipsesc astfel de momente. Sper că vom trăi şi noi astfel de momente pentru că atunci când îi vezi sărbătorind, cu siguranţă îţi doreşti să fii în locul lor. Sper că vom fi în locul lor la finalul sezonului.

Nu ştiu cum, când sau cum, dar singurul lucru pe care ni-l dorim e să câştigăm titlul.", a declarat Elias Charalambous la conferinţa de presă de dinaintea meciului cu Sepsi.

Charalambous a vorbit şi despre felul în care jucătorii lui Inter au sărbătorit titlul de campioni, pe ritmurile melodiei "Made in Romania", de Ionuţ Cercel.

"Am fost fericit că a sărbătorit pe ritmul unei melodii româneşti, arată că are ceva legături cu România, poate sunt eu legătura (n.r. râde). E o melodie care îi place şi sunt foarte fericit pentru Hakan pentru că e prietenul meu. N-am avut timp să vorbim până acum, dar azi cred că azi vom discuta.", a mai spus Charalambous.

Afla mai multe despre: elias charalamboushakan calhanoglufcsbinterserie asuperliga 

viewscnt
Articole similare