Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Elias Charalambous a dat anunţul! Jucătorul de la FCSB care revine la partida cu Sepsi: "E recuperat 100%"

Elias Charalambous a dat anunţul! Jucătorul de la FCSB care revine la partida cu Sepsi: "E recuperat 100%"

FCSB

Comentarii

Elias Charalambous, antrenorul celor de la FCSB, a vorbit despre revenirea unui jucător important de la FCSB, după o perioadă de absenţă cauzată de o accidentare.

Antrenorul celor de la FCSB, cipriotul Elias Charalambous le-a oferit fanilor liderului din Superliga o veste foarte bună înainte de duelul "roş-albaştrilor" cu Sepsi Sf. Gheorghe. Ovidiu Popescu, experimentatul mijlocaş de încredere al echipei va reveni la partida cu Sepsi, este anunţul antrenorului Elias Charalambous.

FCSB are oportunitatea să devină în mod oficial campioană, după ce planurile sale au fost date peste cap de către rivala Rapid, la ultima partidă a turului din play-off.  În schimb, Charalambous a oferit şi o veste mai puţin plăcută, faptul că Luis Phelipe nu va fi disponibil pentru partida de la Sf. Gheorghe.

"Phelipe va fi out pentru meciul de mâine. Încă nu este pregătit să se alăture echipei. Ovidiu Popescu va fi alături de noi. E recuperat 100% şi va fi cu noi", a declarat Elias Charalambous, la conferinţa de presă premergătoare partidei cu Sepsi.

Totodată, şi Vlad Chiricheş va rata partida împotriva formaţiei covăsnene, după accidentarea suferită la derby-ul cu Rapid.

Elias Charalambous: "L-am pierdut pe Chiricheş"

"L-am pierdut pe Chiricheş. Încă nu ştim pentru cât timp. Ar putea rămâne în afara terenului pentru restul sezonului, însă mi-a transmis că va face tot posibilul pentru a se recupera mai repede, ceea ce îmi arată cât de pasionat este de fotbal şi ‘foamea’ pe care o are. La vârsta lui cu greu găseşti astfel de caractere.", a mai spus Charalambous.

Sepsi Sf. Gheorghe - FCSB se joacă miercuri, de la ora 21:45 şi se vede în direct pe Orange Sport 1, cât şi în format LIVE VIDEO, pe orangesport.ro

Afla mai multe despre: fcsbovidiu popescuelias charalamboussepsisuperliga 

viewscnt
Articole similare