Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Dacă erai la Rege, probabil că asta aveai scris pe fişă”. A strălucit în FCSB - Rapid, dar este sfătuit: ”Asta ar trebui să facă” | EXCLUSIV

”Dacă erai la Rege, probabil că asta aveai scris pe fişă”. A strălucit în FCSB - Rapid, dar este sfătuit: ”Asta ar trebui să facă” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB şi Rapid au oferit un derby cu un nivel ridicat de spectacol pe Arena Naţională, spectacol la care şi-a adus contribuţia şi Octavian Popescu (21 de ani). Tânărul jucător al viitoarei campioane a fost lăudat pentru ce a făcut în duelul cu marii rivali.

FCSB şi Rapid au încheiat la egalitate, scor 2-2, în cadrul etapei cu numărul cinci din play-off-ul Superligii României.

Golurile roş-albaştrilor au fost marcate de Olaru (10) şi Băluţă (57), în timp ce pentru giuleşteni au înscris Krasniqi (12) şi Rrahmani (16).

Sfat pentru Octavian Popescu: ”Asta ar trebui să facă la fiecare fază”

La faza primului gol marcat de FCSB a contribuit în mare măsură şi Octavian Popescu. Basarab Panduru a lăudat acţiunea în viteză pe care a făcut-o tânărul jucător al roş-albaştrilor la deschiderea scorului care i-a aparţinut căpitanului Darius Olaru.

Expertul Orange Sport l-a sfătuit pe Octavian Popescu să revadă faza în cauză de fiecare dată şi să înveţe din ea pentru a putea progresa ca fotbalist.

”Indiferent dacă reuşeşti să treci sau nu de adversar, fă în viteză toate fazele. Este o fază pe care el trebuie să o repete.

Asta ar trebui să facă la fiecare fază, pentru că face astăzi una şi mai vedem una peste 10 etape. Dacă erai la Rege, probabil că aveai scris pe fişă: <<Trebuie să iei adversarul în viteză>>”, a declarat Panduru, la Orange Sport.

În acest sezon, Octavian Popescu a jucat în 35 de meciuri pentru FCSB în toate competiţiile. A livrat trei goluri şi trei pase decisive. Transfermarkt.com îl evaluează la trei milioane de euro.

Jucătorul de 21 de ani a avut apariţii în toate meciurile din play-off, dar nu a reuşit să dea un gol sau în pasă decisivă.

Panduru, laude pentru Octavian Popescu: ”O fază exact cum trebuie să o facă”

”E pentru prima dată de mult timp când văd o fază exact cum trebuie să o facă. Totul în viteză. Poate să nu îţi iasă, nu am vreo treabă cu asta, dar dacă faci lucrurile aşa în viteză, trebuie la un moment dat să-ţi iasă. A făcut o fază la 10 meciuri, dar este perfectă”, afirma expertul Orange Sport, după FCSB - Rapid 2-2.

Afla mai multe despre: fcsboctavian popescusuperliga 

viewscnt
Articole similare