Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Elias Charalambous i-a pregătit pe jucători de luptă! Ce a spus înainte de FCSB - Rapid

Elias Charalambous i-a pregătit pe jucători de luptă! Ce a spus înainte de FCSB - Rapid

FCSB

Comentarii

FCSB - Rapid, derby-ul din etapa a cincea din play-off-ul Superligii României, poate închide, în proporţie foarte mare, câştigătoarea campionatului.

Elias Charalambous, înainte de FCSB - Rapid

Partida în care FCSB îşi poate adjudeca matematic primul titlu de campioană după 9 ani este de mare interes între suporteri.

S-a anunţat că este aproape sold-out. Azi, cu două zile înainte de partida de pe Arena Naţională, FCSB anunţă că au mai rămas doar 1.000 de bilete. 

”Trebuie sa continuăm ce am început. Avem doar victoria în cap, dacă castigăm trei puncte este un pas important pentru obiectivul nostru. E important jocul de mâine, să îl câştigăm. Ştim că e greu. Dar am văzut cum se simt jucătorii noştri. Ştim că e sold-out, e ceva măreţ, important pentru noi. Sper să îi facem fericiţi pe suporterii noştri. 

Noi vrem să luăm titlu, nu ştim când va avea loc, noi vrem să câştigăm mâine, nu ştim de celelalte rezultate, noi ne uităm la noi. Noi vrem să jucăm cum am făcut-o în ultimele jocuri. Băluţă e cu noi, Phelipe e OUT, nu e pregătit. Asta este situaţia. Şi Ovidiu, out, da. 

Noi trebuie să găsim modalitatea să câştigăm jocul de mâine! Avem o bună diferenţă. Sunt surprins de cum se antrenează jucătorii pentru că nu se relaxează deşi avem un avantaj. 

Rapid e o echipă bună, cu jucători buni, poate că nu sunt într-o formă bună, dar asta nu înseamnă nimic. Nu ştim dacă noul antrenor va face schimbări, noi trebuie să ne facem jocul, acelaşi stil”, a declarat antrenorul de la FCSB. 

  • FCSB este la un pas de câştigarea titlului, matematic. Dacă se va impune în partida cu Rapid, iar CFR Cluj şi Universitatea Craiova obţin cel mult un rezultat de egalitate în meciurile lor, atunci "roş-albastrii" devin campioni încă din etapa a cincea.

Afla mai multe despre: elias charalambousfcsbrapid 

viewscnt
Articole similare