Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Surpriză! Luka Modric semnează şi joacă până la 39 de ani!

ULTIMA ORĂ | Surpriză! Luka Modric semnează şi joacă până la 39 de ani!

Campionate

Comentarii

Luka Modric (38 de ani) rămâne fără contract la Real Madrid în vara lui 2024.

Din 2012 la Real Nadrid, lui Luka Modric îi va expira contractul la finalul sezonului, în vara lui 2024. Mijlocaşul croat, decarul echipei, nu a primit prelungirea contractului din partea şefilor madrileni, dar presa din Spania anunţă planurile pe care le are veteranul.

Luka Modric, încă un an de contract la Real Madrid?

Chiar dacă se află în ultimele şase luni de contract, Luka Modric este, în continuare, un fotbalist important pentru echipa lui Carlo Ancelotti. Deşi s-a scris că plecarea lui Modric de la Madrid e una sigură, croatul Modric se pare că are alte planuri.

Potrivit AS, sursă citată de site-ul fichajes.net, Luka Modric îşi doreşte încă un an de contract la Real Madrid pentru a continua aventura începută în 2012. Fotbalistul a primit multe minute din partrea lui Ancelotti, chiar dacă are o vârstă înaintată, iar el a demonstra că poate fi util în continuare.

Modric îşi doreşte să se retragă de la Real Madrid şi vrea să joace până la 39 de ani pentru a intra definitiv în istoria clubului.

El a strâns 38 de meciuri (1860 de minute) în toate competiţiile sezonului la Real Madrid, timp în care a marcat de două ori şi a livrat şase pase de gol.

  • 8 - opt milioane de euro este cota de piaţă a lui Luka Modric în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: luka modriccontractreal madridla liga 

viewscnt
Articole similare