Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gâlcă vrea să termine sezonul cu Craiova pe locul 2: ”Mi-aş dori să ne calificăm în Europa pe meritele noastre”

Gâlcă vrea să termine sezonul cu Craiova pe locul 2: ”Mi-aş dori să ne calificăm în Europa pe meritele noastre”
Comentarii

Antrenorul celor de la Universitatea Craiova, Costel Gâlcă (52 de ani), a prefaţat duelul cu Sepsi OSK, din ultima etapă a Superligii României.

Universitatea Craiova o va întâlni pe Sepsi OSK, astăzi, 18 mai, de la ora 21:00, în ultima etapă a play-off-ului din Superliga României.

Gâlcă avertizează: ”Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru”

La conferinţa de presă premergătoare partidei, Costel Gâlcă a vorbit despre obiectivul echipei oltene de a se califica în cupele europene. Craiova poate încheia sezonul pe locul 2.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Antrenorul formaţiei din Bănie îşi doreşte să obţină o victorie în ultimul meci din acest sezon, jucat chiar în faţa propriilor fani.

”Cu siguranţă va fi mult mai greu decât la Sfântu Gheorghe. Au avut rezultate pozitive în ultimele meciuri şi cu siguranţă că vor avea mai multă încredere. Este un meci care ne poate ajuta, ne poate deschide drumul spre locul 2, dar depinde de mulţi factori.

Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru, după vedem ce se întâmplă la Cluj. Mi-aş dori să ne calificăm în Europa pe meritele noastre, îmi doresc să câştigăm cu Sepsi în faţa suporterilor”, a declarat Costel Gâlcă, înainte de meci.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Înaintea ultimei etape, Universitatea Craiova se află pe locul 3, cu 41 de puncte, în spatele FCSB-ului (49) şi a CFR-ului (43).

Afla mai multe despre: craiovacostel galcasuperliga 

viewscnt
Articole similare