Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nici Dinamo, nici FCU Craiova! Mihai Rotaru susţine că Universitatea Craiova are un nou "duşman de casă": "Au fost la Ateneu şi nu am înţeles de ce"

Nici Dinamo, nici FCU Craiova! Mihai Rotaru susţine că Universitatea Craiova are un nou "duşman de casă": "Au fost la Ateneu şi nu am înţeles de ce"
Comentarii

Acţionarul Universităţii Craiova, Mihai Rotaru, susţine că echipa sa şi-a găsit o nouă echipă rivală în Superliga, după ce puterea s-a schimbat în fotbalul românesc, în ultimii ani.

Mihai Rotaru susţine că Universitatea Craiova are o nouă rivală în România: "A devenit duşmanul de casă"

Universitatea Craiova încă încearcă să cucerească titlul în România, de când Mihai Rotaru a devenit patron în "Bănie", însă oltenii au ratat trofeul şi în acest sezon, în care sunt doar pe locul al treilea, cu 41 de puncte, la opt puncte de campioana FCSB. 

De altfel, afaceristul consideră că FCSB este de acum "duşmanul de casă", în ciuda rivalităţii istorice cu Dinamo sau a disputei cu FCU Craiova 1948. 

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

În ultima sa intervenţie, Mihai Rotaru i-a "înţepat" pe cei de la FCSB, care au sărbătorit titlul într-un autocar descoperit la Ateneul Român. 

"L-am luat pe Nistor de la Dinamo, avea chipul de autocar şi la vremea respectivă încă era Dinamo duşmanul de casă. FCSB a devenit duşmanul de casă, dacă nu ne-am mai bătut cu Dinamo. I-am luat căpitanul, o mică «răzbunare».

În momentul în care s-a terminat FCSB – CFR Cluj am închis televizor, nu am citit nimic. Îţi faci rău singur, sigur că te roade, zici că putea să fie Universitatea Craiova campioană. Am închis tot şi am interzis în casă să se deschidă vreun televizor pe un canal de sport.

Sper să nu se supere FCSB-iştii. Am auzit doar după câteva zile că au fost la Ateneu şi nu am înţeles de ce. Este o simplă glumă, sper să nu se simtă cineva ofensat", a declarat Mihai Rotaru, pentru Fanatik

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Afla mai multe despre: mihai rotarumihai rotaru universitatea craiovauniversitatea craiova fcsb 

viewscnt
Articole similare