You are here:

Jayson Papeau s-a săturat şi i-a răspuns lui Robert Niţă! "Totul este greşit. Dacă cineva vrea să spună lucruri urâte despre mine..."

Jayson Papeau s-a săturat şi i-a răspuns lui Robert Niţă! "Totul este greşit. Dacă cineva vrea să spună lucruri urâte despre mine..."

Rapid

Comentarii

Jayson Papeau (27 de ani) a devenit unul dintre preferaţii suporterilor de la Rapid, iar pe finalul play-off-ul ar fi fost implicat într-o dispută verbală cu interimarul Bogdan Lobonţ. Informaţia a fost dezvăluită de Robert Niţă, iar acum francezul a infirmat episodul.

Robert Niţă a dezvăluit cum ar fi fost umilit Bogdan Lobonţ în vestiar la Rapid

Rapid a picat în actualul play-off şi încheie ultima dintre cele şase echipe. Finanţatorul Dan Şucu s-a hotărât să ia noi măsuri dure în privinţa managerilor, printre care şi preşedintele Daniel Niculae. 

Totuşi, nici situaţia din vestiar nu ar fi fericită, iar Robert Niţă a dezvăluit că Jayson Papeau l-ar fi umilit verbal pe Bogdan Lobonţ, după 2-3 cu CFR Cluj. 

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Am aflat că Lobonţ i-ar fi zis unui jucător, acum la pauza meciului cu CFR, îl tot certa pe un străin, iar ăla i-a zis (n.r. lui Lobonţ): ”Prietene, tactic eşti zero. Nu ştii nimic! Dacă eşti nemulţumit, zi-mi ce trebuie să fac!”, şi a ieşit (n.r. Lobonţ) din vestiar. Culmea, jucătorul a continuat să joace şi în a doua repriză”, a spus Robert Niţă, pe canalul său oficial de YouTube.

Jayson Papeau, revoltat: "Totul este greşit"

Cu 36 de meciuri, 5 goluri şi 4 pase decisive în acest sezon la Rapid, Papeau a dorit să lămurească informaţia lansată de fostul jucător din Giuleşti. 

"Totul este greşit, nu există nicio problemă cu antrenorul. Avem o relaţie bună şi nu înţeleg de ce oamenii pot spune asemenea lucruri din vestiar, deoarece acolo suntem noi, jucătorii şi stafful. 

Nu ştiu de ce numele meu este în asemenea situaţii şi, să fiu sincer, nu îmi pasă. Eu ştiu că nu sunt o persoană de genul acesta. Eu sunt aici pentru a ajuta echipa şi clubul să fim pe o poziţie bună în campionat. Aşa că dacă cineva vrea să spună lucruri urâte despre mine, poate spune orice doreşte, fiindcă eu ştiu că nu sunt aşa.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Trebuie să jucam că echipă aşa cum am făcut-o în meciurile împotriva celor de la FCSB. Atmosfera din derby ne-a ajutat şi, dacă folosim asta că motivaţie pentru toate echipele din campionat, vom putea să facem un sezon viitor bun, cu siguranţă. Voi face totul pentru asta şi sper că toţi să fim în formă bună, să luptăm împreună", a spus Jayson Papeau, pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: jayson papeaujayson papeau robert nitarobert nita rapid 

viewscnt
Articole similare