You are here:

Cele două cluburi din Superliga care au felicitat-o pe Corvinul Hunedoara pentru câştigarea Cupei României: "Îi aşteptăm în prima ligă"

Cele două cluburi din Superliga care au felicitat-o pe Corvinul Hunedoara pentru câştigarea Cupei României: "Îi aşteptăm în prima ligă"

Superliga

Comentarii

Corvinul Hunedoara s-a impus în finala Cupei României împotriva celor de la Oţelul Galaţi şi a cucerit în premieră trofeul.

Triumful divizionarei secunde a ajuns un subiect interesant în presa internaţională, care au felicitat formaţia antrenată de Florin Maxim pentru performanţa uriaşă realizată de aceasta. Pe plan intern, două formaţii din Superligă au publicat pe reţelele de socializare mesaje pentru noua câştigătoare a Cupei României, cu scopul de a felicita echipa din Hunedoara.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Fără drept de promovare în prima divizie, în acest sezon, Corvinul Hunedoara speră să promoveze în prima divizie, la capătul sezonului viitor. Însă, până la o eventuală luptă pentru promovare, Corvinul Hunedoara va disputa cel puţin un tur preliminar în UEFA Europa League.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Rapid şi Universitatea Craiova au optat să o felicite pe Corvinul Hunedoara după reuşita lor din Cupa României, competiţie în care au reuşit să învingă mai multe formaţii din primul eşalon al fotbalului românesc.

Rapid şi Universitatea Craiova, laude pentru câştigătoarea Cupei României

"Felicitări alb-albaştrilor de la FC Corvinul 1921 Hunedoara pentru câştigarea Cupei României Betano! Felicitări celor 2 foşti jucători ai Ştiinţei, care au contribuit, seara trecută, la obţinerea trofeului: Andrei Hergheligiu, marcatorul penalty-ului decisiv, şi Alex Neacşa, căpitan al hunedorenilor!", au transmis cei de la Universitatea Craiova.

"A fost o călătorie fantastică pentru FC Corvinul 1921 Hunedoara, încheiată cu trofeul Cupei României. Din 1975, de la Rapidul lui Nae Manea, o echipă din liga secundă nu mai câştigase competiţia. Merituoasa câştigătoare a avut în teren doi jucători formaţi la academia Rapidului, Antonio Bradu şi Ştefan Lefter. Nu putem decât să îi felicităm pe hunedoreni şi îi aşteptăm cât mai curând în SuperLiga Romania!", a fost mesajul clubului Rapid Bucureşti.

Afla mai multe despre: rapidcorvinul hunedoarauniversitatea craiovacupa romanieisuperligaotelul galati 

viewscnt
Articole similare