You are here:

Povestea celor de la Corvinul Hunedoara, subiect în presa internaţională: „Atenţie, este de film!”

Povestea celor de la Corvinul Hunedoara, subiect în presa internaţională: „Atenţie, este de film!”

Cupa României

Comentarii

Corvinul Hunedoara a câştigat Cupa României după un triumf împotriva celor de la Oţelul Galaţi, 3-2 la loviturile de departajare.

Succes celor de la Corvinul Hunedoara a ajuns în presa internaţională

Formaţia pregătită de Florin Maxim a reuşit să revină în două rânduri în timpul regulamentar, iar la loviturile de departajare a avut nervii mai tari şi a reuşit să câştige trofeul. Iată că povestea echipei din Hunedoara a ajuns şi în presa din străinătate.

„Corvinul, din a doua ligă, câştigă Cupa României! Transilvănenii au trecut de Oţelul Galaţi, la loviturile de departajare, unde portarul de 19 ani, Ştefan Lefter, a apărat două penalty-uri”, a scris contul de Twitter Camino al fútbol europeo.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

„Atenţie, pentru că în următoarea ediţie UEFA Europa League o să avem un alt club de divizie secundă. Corvinul, echipa unui oraş de 50.000 de locuitori, din Transilvania, şi care de 32 de ani nu a jucat în prima ligă, a câştigat astăzi Cupa României! De film”, a scris şi jurnalistul spaniol Jaume Naveira.

„Poveşti care ne plac şi ne plac mult. Corvinul Hunedoara, din divizia secundă a României, a câştigat Cupa la penalty-uri şi va participa în tururile preliminare din Europa League în sezonul viitor”, a notat şi contul de Twitter GRADA B pro.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

„Ce rezultat în România! Echipa de divizia a doua Corvinul Hunedoara a trecut de Oţelul Galaţi cu 3-2 la penalty-uri şi a câştigat primul ei trofeu major, în prima apariţie într-o finală”, a scris şi Neel Shelat, jurnalist la Forbes şi Al Jazeera.

Afla mai multe despre: corvinul hunedoaracupa romanieieuropa league 

viewscnt
Articole similare