Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

E gata! Gicu Grozav a semnat şi va continua în Superliga, la 33 de ani: "Lucrurile sunt rezolvate"

E gata! Gicu Grozav a semnat şi va continua în Superliga, la 33 de ani: "Lucrurile sunt rezolvate"

Superliga

Comentarii

Gicu Grozav, golgheterul celor de la Petrolul Ploieşti în acest sezon, va continua la formaţia antrenată de Laszlo Balint.

Fotbalistul experimentat în vârstă de 33 de ani va continua în Superliga şi din sezonul viitor. Antrenorul celor de la Petrolul a anunţat faptul că negocierile dintre club şi Grozav s-au definitivat, iar fotbalistul născut la Alba Iulia va rămâne la Petrolul.

"Din ce ştiu eu, lucrurile cu Gicu Grozav sunt rezolvate. Îmi doresc foarte mult să rămână. Din informaţiile mele, cele pe care le am în acest moment, situaţia lui Gicu Grozav e rezolvată. Va rămâne la Petrolul şi în sezonul următor", a declarat Laszlo Balint, conform GSP.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Gicu Grozav a îmbrăcat tricoul "lupilor galbeni" în două perioade, 2012/2013, iar în 2022 a revenit după mai multe experienţe în străinătate. În 129 de partide disputate pentru Petrolul Ploieşti, Grozav a jucat în 129 de partide şi a înscris 36 de goluri, alături de şase pase decisive.

În sezonul 2012/2013, Grozav a cucerit Cupa României, alături de Petrolul Ploieşti, iar în stagiunea 2013/2014, a disputat partide în preliminariile UEFA Europa League.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Petrolul Ploieşti a încheiat sezonul din Superliga pe poziţia a 11-a în play-out, cu 29 de puncte, după ce au ratat calificarea în play-off în ultimele etape ale sezonului regular.

  • 500.000 de euro este cota de piaţă a fotbalistului în vârstă de 33 de ani, conform transfermarkt.com

Afla mai multe despre: superligapetrolulgicu grozavlaszlo balintplay-out 

viewscnt
Articole similare