Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Accidentare gravă pentru fiul lui Narcis Răducan! Petrolul a anunţat diagnosticul: "În patru, cinci luni sper să fiu bun de joc"

Accidentare gravă pentru fiul lui Narcis Răducan! Petrolul a anunţat diagnosticul: "În patru, cinci luni sper să fiu bun de joc"

Petrolul

Comentarii

FC Petrolul Ploieşti a anunţat, miercuri, că Iustin Răducan a suferit o ruptură de ligamente la meciul din deplasare cu Poli Iaşi, din ultima etapă a play-out-ului Superligii.

FC Petrolul anunţă că Iustin Răducan a suferit o ruptură de ligamente

Intrat pe teren în minutul 85, Iustin Răducan s-a accidentat la genunchiul stâng, la o acţiune în suprafaţa de pedeapsă a adversarilor.

“Este vorba despre o ruptură a ligamentelor şi va fi nevoie de o intervenţie chirurgicală, oe care o voi efectua zilele următoare. În 4-5 luni sper să fiu bun de joc”, a declarat fotbalistul.

În această vară, Iustin Răducan va susţine examenul de Bacalaureat şi pe cel de admitere la UNEFS.

Tatăl jucătorului, Narcis Rădcan a postat un mesaj de susţinere pe Facebook.

“Abia acum ai primit "botezul" fotbalului cu adevărat, Iustin Răducan. Energia ta va topi rapid perioada de refacere, n-am nicio îndoială. Vei fi mai bun din toate punctele de vedere după această experienţă. În plus, îmi doresc la primul meci după revenire să stau de vorbă cu un absolvent de bacalaureat şi proaspăt student în ştiinţele sportului, nu doar cu un tânăr fotbalist de Superligă”.

Petrolul Ploieşti a fost învinsă cu 2-0 de Poli Iaşi şi a terminat play-out-ul pe locul cinci.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Afla mai multe despre: narcis răducaniustin răducaniustin răducan accidentare 

viewscnt
Articole similare