You are here:

Adi Mutu, atac lansat la Dan Şucu: „Eu mi-am îndeplinit obiectivele la Rapid cu o echipă mai slabă!”

Adi Mutu, atac lansat la Dan Şucu: „Eu mi-am îndeplinit obiectivele la Rapid cu o echipă mai slabă!”

Rapid

Comentarii

După demiterea lui Bergodi, Dan Şucu a căutat în permanenţă un antrenor de top la Rapid, dar Adrian Mutu nu s-a regăsit pe lista candidaţilor la acest post.

Nefiind pe lista variantelor de la Rapid, Adrian Mutu l-a „înţepat” pe Dan Şucu

Întrebat dacă e deranjat de acest aspect, „Briliantul” a spus răspicat că nu are niciun fel de problemă cu decizia luată de Dan Şucu, mai ales că el a demonstrat în mandatul său de la Rapid că poate face performanţă în Giuleşti.

„(n.r. – Crezi că e supărat domnul Şucu pe tine?) Probabil e supărat. Din câte am vornit eu cu dânsul, hai să spun că l-am simţit mai rece decât de obicei. Bine, atunci eram şi antrenorul lui.

Ce pot să zic decât că n-are treaba una cu cealaltă. E îndreptăţit să fie supărat, cum şi eu sunt îndreptăţit să susţin ideea că asta e viaţa. Dacă el crede că e un motiv de supărare e problema dânsului şi eu nu am ce să fac.

Eu am făcut o alegere pe care dânsul o ştie foarte bine. Ştie că nu a venit cu nicio contra ofertă în momentul ăla, aşa că nu are de ce să fie prea supărat din punctul ăsta de vedere.

Faptul că nu se vehiculează numele meu printre posibilii antrenori ai Rapidului, pentru că în afară de Marius Şumudică nu e pe listă vreun alt antrenor român din ce înţeleg, nu pot să spun că mă deranjează. Eu când am fost adus la Rapid mi-am făcut treaba şi mi-am îndeplinit toate obiectivele impuse de conducere.

Nu am ce să spun. Ei fac alegerile, noi suntem antrenori. Ne vedem de viaţa noastră, profesionişti, mergem înainte indiferent dacă e cineva supărat sau nu. Nu cred că există supărări la fotbal. Există alegeri. Eu am făcut o alegere, dânsul a făcut o alegere cu Bergodi, acum va face o a altă alegere cu un alt antrenor.

Vedem ce va ieşi. Cert e că eu sezonul trecut cred că am dovedit pe banca Rapidului, chiar dacă unii aveau aşteptări mai mari, cu o echipă mult mai slăbuţă decât sezonul ăsta şi am arătat că se pot îndeplini obiectivele. Nu ne-a fost uşor în play-off, dar am făcut 13 puncte şi până la urmă a fost ok”, a declarat Adrian Mutu, potrivit Fanatik.

Afla mai multe despre: adi mutudan sucurapid 

viewscnt
Articole similare