Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Rapid are antrenor. Şucu a dat marea lovitură şi l-a convins să semneze

BREAKING | Rapid are antrenor. Şucu a dat marea lovitură şi l-a convins să semneze

Rapid

Comentarii

Rapid este în căutarea antrenorului perfect pentru noul sezon, iar Dan Şucu pare să fi găsit persoana potrivită pentru a aduce titlul mult aşteptat în Giuleşti.

Mircea Lucescu a refuzat să revină la Rapid, astfel că finanţatorul giuleştenilor s-a orientat către un antrenor străin.

După ce a vorbit şi cu Marius Şumudică, Dan Şucu a luat decizia de a merge pe mână unui manager britanic în noul sezon. Conform sport.ro, Rapid ar fi bătut palma cu Neil Lennon, nord-irlandezul în vârstă de 52 de ani, care a scris istorie pe banca scoţienilor de la Celtic.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Dan Şucu l-ar fi convins pe celebrul antrenor să vină în Superligă pentru a cuceri titlul în sezonul următor, iar anunţul oficial ar urma să fie făcut imediat după ultima partidă a actualei stagiuni.

Duminică, Rapid va juca pe propriul teren cu campioana FCSB şi, la doar câteva ore distanţă, ar trebui să anunţe şi venirea pe banca tehnică a managerului britanic.

Neil Lennon are în palmares 11 trofee cucerite. Pe banca lui Celtic, antrenorul de 52 de ani a câştigat cinci titluri de campion, patru Cupe ale Scoţiei şi o Cupă a Ligii. Neil Lennon are şi Cupa Ciprului cucerită cu Omonia Nicosia, echipă pe care a antrenat-o până în octombrie 2022.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Afla mai multe despre: sucurapid 

viewscnt
Articole similare