You are here:

„Al câtelea titlu e pentru FCSB?” Întrebarea l-a pus în dificultate pe MM, dar Emil Grădinescu a intervenit: „Lasă-mă pe mine!”

„Al câtelea titlu e pentru FCSB?” Întrebarea l-a pus în dificultate pe MM, dar Emil Grădinescu a intervenit: „Lasă-mă pe mine!”

FCSB

Comentarii

FCSB a câştigat titlul în România după o pauză de 9 ani, dar există în continuare multe discuţii legate de numărul campionatului câştigat de bucureşteni.

Emil Grădinescu a răspuns la întrebarea despre FCSB care l-a pus în dificultate pe MM Stoica

În direct la Orange Sport, MM Stoica, Emil Grădinescu şi Silviu Tudor Samuilă au vorbit despre această speţă, iar comentatorul Orange Sport a fost cel mai vocal, concluzionând că titlul câştigat de FCSB în actuala ediţie a Superligii este cel cu numărul 27 din istoria echipei.

În schimb, MM Stoica a preferat să nu răspundă la întrebarea pusă de moderatorul Silviu Tudor Samuilă pentru a evita orice fel de conflict cu CSA Steaua.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Silviu Tudor Samuilă: „Ce titlu s-a luat? Cu ce număr, al câtelea titlu?”

MM Stoica: „Nu mă bag în asta deocamdată. N-am cum să răspund la asta.”

Emil Grădinescu: „Nu poate să se bage, că stau oamenii la pândă.”

MM Stoica: „Da, aşa este!”

Emil Grădinescu: O să răspund eu dacă mă laşi, MM. Este titlul cu numărul 27. Este un titlu cucerit în plan sportiv de o grupare care nu şi-a încetat existenţa nicio secundă.

Palmaresul caracterizează activitatea unei grupări sportive, asta înseamnă palmares sportiv. Este ceea ce rezultă în urma activităţii acelei grupări.”

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Afla mai multe despre: mm stoicaemil gradinescufcsb 

viewscnt
Articole similare