You are here:

Gino Iorgulescu vrea să schimbe regula detestată de Becali! I-a chemat pe patronii din Superligă la o şedinţă

Gino Iorgulescu vrea să schimbe regula detestată de Becali! I-a chemat pe patronii din Superligă la o şedinţă

Superliga

Comentarii

Gino Iorgulescu i-a contactat pe patronii din Superliga României pentru a schimba regula U21, cea care a dat mari bătăi de cap echipelor din primul eşalon.

Gino Iorgulescu caută soluţii pentru a renunţa la regula U21

Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoşani, a dezvăluit şi el că Gino Iorgulescu i-a contactat pe patronii din Liga 1 în legătura cu regula U21. Patronul moldovenilor consideră că o schimbare ar fi benefică în această privinţă.

„Am o părere bună despre schimbarea regulii. Gino Iorgulescu ne-a invitat la o discuţie tehnică, amicală. În urmă cu două săptămâni, am fost la o discuţie cu patronii de la câteva echipe, a fost o chestiune informală.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Vrem să demonstrăm că toţi ne dorim să fim mai competitivi, ca fotbalul românesc să crească. Am vorbit cum ar fi mai bine: cu sau fără regulă. Am discutat care sunt argumentele pentru a construi un demers ca să scoatem regula u21.

La început am crezut că e benefică regula, s-a creat şi acea naţională din 2019. Atunci a fost o întâmplare fericită. Am vrea să jucăm toţi cu copii de 17, 18, 19 ani.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Un copil la 18 ani care joacă în Liga 1 ar putea reprezenta un venit interesant pentru club.Dar unui privat nu-i poţi impune aşa ceva. Mai ales că în Europa nu există regula asta.

Toate astea adunate ne dau credinţa, certitudinea că cine vrea să joace cu copiii în Liga 1 poate avea un stimulent financiar. Şi eu, de exemplu, aş vrea ca de la anul Creţ, de la mine, să fie titular, Mitrov la fel.

Vreau să am copii, caut continuu copii, dar nu trebuie să-mi impună mie Federaţia să joc cu fotbalişti de regulă u21. Ca să ce? Rezultatele arată că nu a fost bună regula u21”, a declarat Iftime, potrivit gsp.ro.

Afla mai multe despre: gino iorgulescusuperligaregula 

viewscnt
Articole similare